Βούλτεψη: «Η καλύτερη μπίζνα για τους Τσίπρα - Καμμένο είναι το μεταναστευτικό» - iefimerida.gr

Βούλτεψη: «Η καλύτερη μπίζνα για τους Τσίπρα - Καμμένο είναι το μεταναστευτικό»

Η βουλευτής της ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τσίπρας και Καμμένος αναζητούσαν χρήματα εκτός μνημονίου και η καλύτερη μπίζνα ήταν το μεταναστευτικό» υποστήριξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

Μάλιστα τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να πάρει όλα τα χρήματα των ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Ελλάδα, αλλά δεν τα κατάφερε» για να προσθέσει: «Ο πόλεμος στη Συρία άρχισε το 2011 και εμείς θωρακίζαμε τη χώρα, κάναμε διασώσεις, ο Σαμαράς το 2012 έφτιαξε το μέτωπο του Νότου, φυλάσσονται τα σύνορα της Ελλάδας ως Ευρωπαϊκά, φτιάξαμε νόμους, ενώ ετούτοι κατήργησαν τον Νόμο που λέει ότι όσοι παραβιάζουν τα σύνορα, κρατούνται. Η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι και ο καθένας παίρνει χρήματα».

Οπως υποστήριξε μιλώντας στον ραδιόφωνο Xfm 94,3 η κα Βούλτεψη η «απαράδεκτη σύλληψη» των δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου» «ακολουθήθηκε από ένα twitter του κ. Καμμένου που λέει ότι ο ίδιος και το Υπουργείο δεν έχει σχέση. Λέει ψέματα, γιατί το 2016 έχει δώσει συνεντεύξεις, έχει ενημερώσει δημοσιογράφους όπου λέει πως το Υπουργείο άμυνας έχει αναλάβει το προσφυγικό θέμα».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «είχε γίνει ρύθμιση, για να αναλάβει το Υπουργείο Άμυνας τις υποδομές, να αναθέτει έργα και να παίρνει προμήθειες, χωρίς άλλη ρύθμιση από το κράτος. Από τη στιγμή που υπάρχει νόμος που καλύπτει τις απευθείας αναθέσεις, τότε τι συζητάμε;».

Η Σοφία Βούλτεψη επεσήμανε ότι όλες οι συμβάσεις εστίασης έχουν γίνει σε συγκεκριμένα catering τα οποία μάλιστα ενώ ήταν «γκουρμέ» στη Μόρια δεν είχαν φαγητό. «Τα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση έρχονται, έχω όλο τον φάκελο. Ο κ. Καμμένος δεν θα περάσει καλά, που λέει ότι δεν έχει καμία σχέση. Δεν θα το παίξει Κινέζος μαζί μου ο Καμμένος, γιατί αρκετά μας έχει κοροϊδέψει. Ετοιμάζεται να πουλήσει τη Μακεδονία και τώρα μας λέει ότι δεν έχει σχέση με το προσφυγικό που έχει αναλάβει τα τελευταία τρία χρόνια» επεσήμανε.

Τέλος, αναφορικά με το Σκοπιανό και την στάση των ΑΝΕΛ σημείωσε: «Ο κ. Καμμένος τα έχει τελείως χαμένα. Θα ψηφίσει τη συμφωνία και ας αφήσει αυτά που λέει. Είπε πως δεν θα την ψηφίσει, αλλά «αν ένας δύο βουλευτές μου ψηφίσουν, καλό τους ταξίδι». Είναι συνεννοημένοι να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, αλλά στο τέλος θα πει ότι δεν μπορεί να πέσει γιατί το κόμμα του είχε αποστάτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ