Έξι αδέλφια Ρεπουμπλικάνου βουλευτή φτιάχνουν διαφήμιση εναντίον του - iefimerida.gr

Έξι αδέλφια Ρεπουμπλικάνου βουλευτή φτιάχνουν διαφήμιση εναντίον του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τα πάνε όλα τα αδέλφια καλά μεταξύ τους, όμως όταν είσαι πολιτικός και τα έξι αδέλφια σου συμμετέχουν σε διαφήμιση υπέρ του αντιπάλου σου, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Ο Ρεπουμπλικάνος Πολ Γκόσαρ εκπροσωπεί την 4η περιφέρεια της Αριζόνα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και τον Νοέμβριο θα ζητήσει ξανά την ψήφο της.

Έχει εννιά αδέλφια και θα προτιμούσε τα έξι από αυτά να μην μιλούσαν δημόσια.

Το στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων  Πολ Ράιαν (δεξιά) παριστάνει ότι ορκίζει τον Πολ Γκόσαρ (αριστερά), Κάπιτολ Χιλ, Ιανουάριος 2017. Φωτογραφία: AP Photo/Zach Gibson

Το πρώτο σποτ εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες. Φαινομενικά είναι μια συνηθισμένη πολιτική διαφήμιση. «Ο Πολ Γκόσαρ δεν έχει στην καρδιά του το συμφέρον της πολιτείας», λέει ο πρώτος από τους έξι ανθρώπους στο βίντεο, συνοψίζοντας τι θα πουν και οι υπόλοιποι. Μόνο στο τέλος αποκαλύπτεται ότι όλοι ονομάζονται Γκόσαρ, ο Πολ Γκόσαρ είναι αδελφός τους και με όλη τους την καρδιά θα ρίξουν την ψήφο τους στον αντίπαλό του, υποψήφιο με το Δημοκρατικό Κόμμα, Ντέιβιντ Μπριλ.

Άουτς!

Σε ένα δεύτερο σποτ με τίτλο «Μια Οικογένεια Υπερασπίζεται την Τιμή της» εξηγούν ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση να συμμετέχουν στη διαφήμιση, αλλά ήταν απαραίτητη καθώς ο αδελφός τους «ξεπούλησε τις αξίες που μοιραζόμασταν στο οικογενειακό τραπέζι».

O γερουσιαστής αντέδρασε εξηγώντας ότι τα έξι αδέλφια του είναι ακροαριστεροί που μισούν τον πρόεδρο Τραμπ και βάζουν την πολτική πάνω από το αίμα. «Ο Στάλιν θα ήταν περήφανος».

My siblings who chose to film ads against me are all liberal Democrats who hate President Trump. These disgruntled Hillary suppporters are related by blood to me but like leftists everywhere, they put political ideology before family. Stalin would be proud. #Az04 #MAGA2018

Επανήλθε λέγοντας ότι όλοι έχουμε τρελούς συγγενείς και δεν μπορείς να διαλέξεις την οικογένεια σου. Και ολοκλήρωσε με τη φράση: «Θα τα πούμε στης μαμάς και του μπαμπά».

You can’t pick your family. We all have crazy aunts and relatives etc and my family is no different. I hope they find peace in their hearts and let go all the hate.

To the six angry Democrat Gosars—see you at Mom and Dad’s house! #AZ04 #MAGA2018

Ήδη από πέρσι τα έξι αδέλφια είχαν δημοσιεύσει επιστολή με την οποία έπαιρναν τις αποστάσεις τους από τον Ρεπουμπλικάνο, όταν αυτός υπαινίχθηκε σε συνέντευξη ότι ο ενδέχεται ο Τζορτζ Σόρος να ήταν συνεργάτης των Ναζί.

Δεν πρόκειται για το μοναδικό παράδειγμα ενδοοικογενειακής σύρραξης στις εκλογές του Νοεμβρίου, καθώς ο Δημοκρατικός Ράντι Μπράις, υποψήφιος στο Γουισκόνσιν, είδε τον αδελφό του, Τζέιμς Μπράις, σε διαφήμιση του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του.

New ad in #WI01 features Randy Bryce’s brother detailing why he is voting for Bryan Steil for Congress. https://t.co/hAowILqHUY pic.twitter.com/On3IgRG89N

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ