Μόλις προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή που είχε βιντεοσκοπήσει ο Μπουρντέν -Οι μοναδικές διηγήσεις του [βίντεο] - iefimerida.gr

Μόλις προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή που είχε βιντεοσκοπήσει ο Μπουρντέν -Οι μοναδικές διηγήσεις του [βίντεο]

Ο Άντονι Μπουρντέν στα γυρίσματα του επεισοδίου στην Κένυα. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς «Anthony Bourdain: Parts Unknown» έκανε πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ στην Αμερική και όσοι είδαν το επεισόδιο, συγκινήθηκαν με το όλο νόημα μήνυμα του διάσημου σεφ.

Η εκπομπή που μεταδόθηκε χθες από το CNN στις ΗΠΑ, ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς για το οποίο ο Μπουρντέν είχε ηχογραφήσει την αφήγησή του. Ωστόσο, τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί και για μια σειρά ακόμη επεισοδίων σε μέρη όπως η Ινδονησία, το δυτικό Τέξας, η Ισπανία και το Lower East Side της Νέας Υόρκης.

Να σημειωθεί πως το CNN, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πως θα χρησιμοποιήσει την φωνή του Μπουρντέν από την μαγνητοσκόπηση κάθε επεισοδίου για να την χρησιμοποιήσει ως αφήγηση.

Ο Άντονι Μπουρντέν με τον κωμικό W. Kamau Bell στην Κένυα.

Ο Μπουρντέν, που αυτοκτόνησε τον Ιούνιο, στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες είχε συμπαρουσιαστή του τον κωμικό W. Kamau Bell ενώ βρισκόταν για τα γυρίσματα στην Κένυα και του έλεγε πόσο τυχερός ήταν.

Σε αυτό αναφέρει ο Μπουρντέν: «Εγώ τσιμπιέμαι κάθε φορά επειδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνω αυτή τη δουλειά ή ότι βλέπω όλο αυτό» λέει αναφερόμενος στο πόσο μακριά έφτασε από τις ταπεινές του ρίζες. «Επειδή σε ηλικία 44 ετών, από το να τηγανίζω πατάτες, ήξερα με απόλυτη βεβαιότητα ότι ποτέ δεν θα το ζούσα όλο αυτό».

Tonight is gonna be hard. But join me as I watch the premiere of the final season of #PartsUnknown. Me & Tony went to Kenya. We spent time in Nairobi & on safari at Lewa Wildlife Conservancy. Watch w/ me as I livetweet. Let's celebrate him & his amazing life's work. #UnitedShades pic.twitter.com/lTKR9vu4w5

Αλλά το σχόλιο που άγγιξε τους περισσότερους ανθρώπους ήταν στο τέλος του επεισοδίου, όταν ο Μπουρντέν φαινόταν να μιλά όχι μόνο για την κληρονομιά του αλλά και για το τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια: «Ποιος μπορεί να πει τις ιστορίες; Αυτή είναι μια συχνή ερώτηση. Η απάντηση, σε αυτή την περίπτωση, για καλό ή για κακό, είναι εγώ. Τουλάχιστον αυτή τη φορά. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Κοιτάζω. Ακούω. Αλλά στο τέλος της ημέρας – το ξέρω – είναι η δική μου ιστορία. Όχι του Kamau. Όχι της Κένυας ή των κατοίκων της. Αυτές οι ιστορίες δεν έχουν ακόμη ακουστεί».

Αυτές οι λέξεις, οι τελευταίες του, προκαλούν ανατριχίλα σε όσους τις ακούν γνωρίζοντας όσα γνωρίζουμε για τον διάσημο σεφ πλέον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Take one more ride around the world. Tony’s final episodes of #PartsUnknown kick off this Sunday at 9p ET with @WKamauBell in Kenya on @CNN.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Explore Parts Unknown (@partsunknowncnn) στις 22 Σεπ, 2018 στις 6:01 μμ PDT

Φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές αναφέρθηκαν σε αυτά, τονίζοντας πως συγκινήθηκαν πάρα πολύ.

«Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Βλέπω, ακούω αλλά στο τέλος της ημέρας αυτή είναι η δική μου ιστορία. Μπουρντέν μου ράγισες την καρδιά» έγραψε κάποιος με κάποιον άλλο να προσθέτει: «Ένα τόσο γλυκόπικρο επεισόδιο. Σ’ ευχαριστώ πολύ, Τόνι».

«Κλαίω παρακολουθώντας ένα από τα τελευταία καινούρια επεισόδια του Parts Unknown. Είναι τόσο σκληρό που ο Άντονι Μπουρντέν δεν συνειδητοποίησε πόσο πραγματικά ξεχωριστός ήταν» ανέφερε ένας τρίτος .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ