Γιατί η Μανωλίδου αισθάνεται Ντόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ - iefimerida.gr

Γιατί η Μανωλίδου αισθάνεται Ντόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ

Μανωλίδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To σουρεαλιστικό δισυπόστατο της καθημερινότητάς της (το πρωί μουσικοσυνθέτης, το απόγευμα κριτής) παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνεντευξή της στο Down Town της Κύπρου η παρουσιάστρια του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

«Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι λίγο σαν τον Ντόκτορ Τζέκιλ και τον Μίστερ Χάιντ: Το πρωί κάθομαι και γράφω μουσική και από το απόγευμα βρίσκομαι στο πλατό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όπου εκεί καλούμαι να δείξω έναν τελείως διαφορετικό εαυτό»,δηλώνει η Ευγενία Μανωλίδου στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου για χάρη του "Down Town" της Κύπρου της εφημερίδας "Ο Φιλελεύθερος".

Συγκεκριμένα διευκρινίζει το πόσο διάστημα της πήρε για να βγάλει τις παρτιτούρες της από την ναφθαλίνη «Από τον Ιούνιο που τελείωσε το τελευταίο τηλεοπτικό πρόγραμμα που είχα παρουσιάσει, χρειάστηκα δύο περίπου μήνες προκειμένου να βγάλω πάλι τις παρτιτούρες μου, να συγκεντρώσω το μυαλό μου και να καθίσω ξανά να γράψω μουσική, ενώ έκανα και τα απαραίτητα ταξίδια προκειμένου να ενημερωθώ για τα μουσικά πράγματα»

Μια από τις πολλές ενδιαφέρουσες απαντήσεις που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη συνέντευξη (και οι οποίες θα κάνουν το γύρο του διαδικτύου), προφανώς αποτέλεσμα της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί μεταξύ παρουσιάστριας και δημοσιογράφου.

Χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε το κάτα πόσο αισθάνεται ασφάλεια στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» («Ασφάλεια δεν αισθάνομαι πουθενά στην τηλεόραση! Ασφάλεια νιώθω μόνο στο πόντιουμ»),την αποκάλυψη για τις δυο τηλεοπτικές προτάσεις για καθημερινές εκπομπές που είχε το καλοκαίρι («Το γεγονός ότι δύο συνεχόμενες σεζόν ήμουν καθημερινά σε ένα πλατό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν το άντεξα! Γιατί εγώ δεν ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση για να ασχοληθώ αποκλειστικά με αυτήν») και, φυσικά, το κατά πόσο η απιστία αποτελεί για εκείνη λόγο διαζυγίου («Τεράστιος λόγος διαζυγίου. Δεν θα την θεωρούσα παράπτωμα. Απλά θα χώριζα»)


-

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ