Εισιτήρια 10 ευρώ για τις παραστάσεις του Εθνικού με προπώληση έως 27 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Εισιτήρια 10 ευρώ για τις παραστάσεις του Εθνικού με προπώληση έως 27 Σεπτεμβρίου

Μειωμένα εισιτήρια  για όλους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Εθνικό Θέατρο προσφέρει εισιτήρια για όλες τις Σκηνές του σε όλες τις παραστάσεις της χειμερινής σεζόν 2018 – 2019 μόνο με 10 ευρώ έως 27 Σεπτεμβρίου με ηλεκτρονική αγορά ή με αγορά μέσω τηλεφώνου με πιστωτική κάρτα.

Οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν σημαντικής έκπτωσης λόγω της ισχύουσας Προσφοράς Προπώλησης για όλες τις Σκηνές του Εθνικού Θεάτρου, εκτός του Μικρού Εθνικού λόγω χαμηλότερου αντίτιμου εισιτηρίων και για όλες τις παραστάσεις της χειμερινής περιόδου στην ιστοσελίδα ticketservices.gr/el/NationalTheatre/ ή με αγορά μέσω τηλεφώνου 210 7234567 με πιστωτική κάρτα.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εθνικό, «σταθερός άξονας για τη διαμόρφωση της τιμολογιακής πολιτικής αποτελεί η πίστη ότι το Εθνικό Θέατρο οφείλει να αποτελεί έναν χώρο ανοικτό και προσιτό, ο οποίος απευθύνεται σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας και οικονομικών δυνατοτήτων προσφέροντας τις ίδιες ευκαιρίες για επαφή με την τέχνη του θεάτρου, ανταποκρινόμενος σε κάθε προτίμηση ή ανάγκη μέσα από το ευρύ φάσμα επιλογών του καλλιτεχνικού, πολιτιστικού, παιδευτικού και κοινωνικού του έργου. Πάντοτε προσεγγίζονται με ιδιαίτερη φροντίδα κι εντοπίζεται ιδιαίτερη έγνοια για τα παιδιά και τους νέους, τους συμπολίτες μας άνω των 65 ετών, τους ανέργους και τους πολύτεκνους, αλλά και ανθρώπους ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων».

Εθνικό ΘέατροΦαντάσου | Χειμερινή Σεζόν 2018 – 2019

Δείτε αναλυτικά τις παραστάσεις μέσα από τα βίντεο που δημιούργησαν οι σκηνοθέτες τους:

Κεντρική Σκηνή


Θέατρο Rex - Σκηνή «Μ. Κοτοπούλη»


Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»

Πειραματική Σκηνή –Ι

Μικρό Εθνικό (Παιδική & Εφηβική Σκηνή)


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προπώληση εισιτήρια εθνικό θέατρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ