Ο 17χρονος περιγράφει πώς τον βίασε η Αζια Αρτζέντο -Και τον κράζουν live, σε εκπομπή [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο 17χρονος περιγράφει πώς τον βίασε η Αζια Αρτζέντο -Και τον κράζουν live, σε εκπομπή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νεαρός ηθοποιός και τραγουδιστής Τζίμι Μπένετ μίλησε σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης για τον «βιασμό» του από την πρωτοστάτρια του κινήματος #MeToo Αζια Αρτζέντο και αντιμετώπισε τη δυσπιστία του παρουσιαστή και του κοινού.

Στην εκπομπή Non è l’Arena (Έξω από την Αρένα) εμφανίστηκε ο Τζίμι Μπένετ, ο οποίο μίλησε για πρώτη φορά για τον υποτιθέμενο βιασμό του από την Άζια Αρτζέντο όταν ήταν 17 χρονών.

«Θυμάμαι ότι αισθανόμουν άβολα και περίεργα» είπε ο Τζίμι Μπένετ. Συνέχισε την περιγραφή της επαφής του με την σύντροφο του αδικοχαμένου Άντονι Μπουρντέν ως εξής: «Καθώς τα φιλιά αυξάνονταν σε διάρκεια, άρχισε βάζοντας τα χέρια της πάνω μου με διάφορους τρόπους. Στη συνέχεια, με έσπρωξε στο κρεβάτι και έβγαλε το παντελόνι και τη ζώνη μου».

Οι ισχυρισμοί του τον έκαναν στόχο πυρών από τον παρουσιαστή της εκπομπής, τον Μάσιμο Τζιλέτι. «Μου φαίνεται δύσκολο να πιστέψω ότι μία γυναίκα μπορεί να βιάσει έναν άνδρα, εφόσον πρόκειται για ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη» επεσήμανε ο διάσημος Ιταλός δημοσιογράφος, αφού ο ίδιος ο Μπένετ παραδέχτηκε ότι υπήρξε κορύφωση στην επαφή του με την 42χρονη Ιταλίδα σταρ.

Ο Τζιλέτι σχολίασε επίσης τη selfie των Μπένετ και Αρτζέντο που έβγαλαν μετά την σεξουαλική πράξη και η οποία έγινε viral: «Λυπάμαι, αλλά δεν φαίνεσαι αναστατωμένος ούτε φοβισμένος».

Ο νεαρός φαίνεται ότι κατάλαβε το λάθος του που πήγε στη συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς ομολόγησε στο τέλος: «Ανησυχούσα για το γεγονός ότι θα πήγαινα μπροστά σε ένα κοινό και ότι θα με κατηγορούσαν ότι δεν είμαι ειλικρινής για τη βία που ασκήθηκε εναντίον μου. Ήταν ο λόγος που επέλεξα τη σιωπή μετά από αυτό [το γεγονός]. Είχα δίκιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ