Στον ανακριτή ο 58χρονος Ρομά για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι - iefimerida.gr

Στον ανακριτή ο 58χρονος Ρομά για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Ο 58χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα-Φωτογραφία: Intimenews/Μιχάλης Βαρακλάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται αυτήν την ώρα ο 58χρονος Ρομά ο οποίος κατηγορείται ότι να βίασε την 22χρονη που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση, στο Ζεφύρι.

Ο 58χρονος, αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του, δίνοντας μια διαφορετική εκδοχή για το τι έγινε.

Συμφωνά με τις αρχές ο 58χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών αλλά και το αδίκημα της μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι πως γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της. Ήπιαν ένα ποτό στην αυλή, ενώ στη συνέχεια ο φίλος της έφυγε από την παρέα.

Τότε ήρθε «πιο κοντά» με την 22χρονη χωρίς όμως να έρθουν σε επαφή. Ομως η 22χρονη, η οποία σύμφωνα με τον κατηγορούμενο πριν συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, λιποθύμησε. Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζεφύρι 22χρονη βιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ