Street Deli: Στο μαγαζί του Κωστόπουλου θα φας τα ωραιότερα light πιάτα του κέντρου και θα σ' τα φέρει και στο σπίτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Street Deli: Στο μαγαζί του Κωστόπουλου θα φας τα ωραιότερα light πιάτα του κέντρου και θα σ' τα φέρει και στο σπίτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλάι στα gourmet απολαυστικά μαγειρεμένα σάντουιτς με το τηγανητό κοτόπουλο από το Σαν Φρανσίσκο, το πικάντο Cajun από τη Νέα Ορλεάνη, το πραγματικά εντυπωσιακό και γευστικό Black Angus Phily Steak και το εξαιρετικά γευστικό με κεφτεδάκια γαλοπούλας, το Street Deli εμπλουτίστηκε με πιάτα που μας αρέσουν και δεν μας παχαίνουν...

Το περίφημο σάντουιτς με τα κεφτεδάκια γαλοπούλας

Σταθερό σημείο οι πατάτες που έχουν περάσει από τριήμερη επεξεργασία, όπως μας εκμυστηρεύεται ο Πέτρος Κωστόπουλος: Πρώτα ψήνονται στον φούρνο ολόκληρες με τη φλούδα, για δυο περίπου ώρες, και ύστερα μένουν για δύο, ναι για δύο, ημέρες στο ψυγείο, ωστε να στεγνώσουν. Την τρίτη μέρα κοβονται σε κομμάτια και τηγανίζονται, παραμένοντας μέσα και τραγανές και ζουμερές!

Στον καινούργιο κατάλογο ήρθαν να προστεθούν νόστιμες και light σαλάτες, δροσερά smoothies καθώς και μια σειρά από υγιεινά πιάτα. Ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης μαγειρικής που θέλει γεύση χωρίς πολλές θερμίδες, το Street Deli, το οποίο συνηθίσαμε να το λέμε «μαγαζί του Κωστόπουλου» (ο οποίος παρότι δεν είναι ιδιοκτήτης έχει επιμεληθεί τα πάντα και είναι παρών στο κατάστημα), ξεκινά την φετινή σεζόν με νέες προτάσεις και τιμές που κινούνται γύρω στα επτά ευρώ, και δεν ξεπερνούν τα δέκα.

Πρόταση Street Deli: Light σάντουιτς, με τόνο

Με τα τραπεζάκια έξω, στο πεζοδρόμιο της οδού Καψάλη 10, στο Κολωνάκι, αλλά και τη δυνατότητα για delivery, το Street Deli, από την περασμένη άνοιξη που συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό, δεν έχει σταματήσει να ανανεώνεται.

Ξεκινώντας από το πρωί με προτάσεις για breakfast, από τα κλασικά Eggs Benedict με προσούτο ή σολωμό, τα διαχρονικά Scrambled αλλά και τις light-veggie ομελέτες, και φτάνοντας ως αργά το βράδυ, ο κατάλογος όλο και μεγαλώνει.

Breakfast στο Street Deli -Ξεκινάμε τη μέρα με ομελέτα!

Σαλάτες με μακαρόνια ή pasta salads όπως αυτή με τις πένες και τα ψητά λαχανικά στον φούρνο, μια ιταλική, χωριάτικη συνταγή με μελιτζάνες, κολοκυθάκια, ντομάτες, πιπεριές και ρίγανη που τρώγεται κρύα. Και μια δεύτερη, με βίδες και πέστο, με μοτσαρέλα, παρμεζάνα, ντοματίνια και λιαστές. Και όχι μόνον: Στο Street Deli η σαλάτα Caesars, με τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου και την αυθεντική σάλτσα, αποτελεί ίσως ένα από τα πρώτα must για κάθε γούστο. Στο πλούσιο κατάλογο με τις σαλάτες βρίσκει κανείς μεγάλη ποικιλία, με κινόα, η kale, η κλασική coleslaw και η πρόσφατη με το ταμπουλέ και η πρωτότυπη με φακές, τόνο, ντομάτα, μαϊντανό και πορτοκάλι.

Ταμπουλέ, μια πιο... μακροβιωτική με φακές, τόνο, ντομάτα, μαϊντανό και πορτοκάλι (η γεύση θα ξετρελάνει ακόμη και όσους μισούν τις φακές) και η πεντανόστιμη σαλάτα ζυμαρικών με βίδες, πέστο, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, ντοματίνια και λιαστές ντομάτες!

Καινούργιο κεφάλαιο στο Street Deli, τα smoothies, με φρούτα αλλά και λαχανικά, καθώς και τα milk shakes. Είναι αλήθεια ότι δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ποικιλία των smoothies, αυτή την πλήρη τροφή με τις βιταμίνες και τις πρωτεϊνες. Ξεχωρίζουν το Green power (με πράσινο μήλο, αβοκάντο, φρέσκο τζίντζερ, λεμόνι, coconut, σπανάκι και μέλι), το Rasberry Dream και το Tropical Pink (με φράουλες, μπανάνα, ακτινίδιο, μήλο και μέλι).

Tropical Pink, Rasberry Dream και Green power, τα τρία υπέροχα smoothies του Street Deli. Πλήρη γεύματα, υπέροχη γεύση.

Τέλος, για τα παιδιά, πλάι στο κλασικό χάμπουργκερ και το τσίμπουργκερ, ανάρπαστες γίνονται οι φτερούγες τηγανητού κοτόπουλου αλλά και οι νεοεισερχόμενες βάφλες με παγωτό.

Ανοιχτό από Δευτέρα ως Σάββατο και από τα μέσα Οκτωβρίου και τις Κυριακές (ως το μεσημέρι), το Street Deli μοιάζει σαν αν ήταν πάντα εκεί, μια συνήθεια για όσους ζουν ή συχνάζουν στο Κολωνάκι, για όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν μια στάση για καφέ, χυμό ή φαγητό. Τόσο απλά.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Street Deli!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ