Ολική επαναφορά -Μοντέλο με τρία στήθη περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ολική επαναφορά -Μοντέλο με τρία στήθη περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου [εικόνες & βίντεο]

Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο και πριν από το Παρίσι ήρθε η ώρα για να ξεκινήσει η Εβδομάδα Μόδας αλά ιταλικά στο Μιλάνο.

Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στους μεγάλους ιταλικούς οίκους, όπως Alberta Ferretti, Dolce & Gabbana, Prada, Versace, Cavalli, Armani, Fendi που θα παρουσιάσουν τις νέες συλλογές τους για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019.

Αυτη την στιγμή η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου της μόδας, με εντυπωσιακά fashion shows και υπέροχες συλλογές.

Ενα fashion show μάλιστα κέντρισε το ενδιαφέρον για την πρωτότυπη και φουτουριστική προσέγγιση της παρουσίασής του στο runway.

Μάλιστα στην σκηνή της ιταλικής εταιρίας streetwear GCDS περπάτησε μοντέλο με τρία στήθη και το θέαμα συζητήθηκε πολύ στον κόσμο της μόδας.

Μια εικόνα που θύμισε πολύ την ταινία «Ολική επαναφορά» (Total Recall) με τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Δείτε το μοντέλο με τα τρία στήθη που περπάτησε στην πασαρέλα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ