Βρισηίδα Ανδριώτου: Αποκάλυψε τα τραύματα από το τροχαίο με γυμνή φωτογράφιση [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: Αποκάλυψε τα τραύματα από το τροχαίο με γυμνή φωτογράφιση [εικόνες]

H πρώην παίκτρια του My Style Rocks Βρισηίδα Ανδριώτου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο τις τελευταίες ημέρες, καθώς είχε ένα τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks επέβαινε σε όχημα μεταφορικής εταιρίας, το οποίο ανήκει στην οικογένειά της και το οποίο ανετράπη στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Την ώρα που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το βαρύ όχημα πήρε κλίση, στην περιοχή Κάστρου Βοιωτίας, και άρχισε να ανατρέπεται, η Βρισηίδα Ανδριώτου πετάχτηκε έξω από το παρμπρίζ.

Με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, η Βρισηίδα Ανδριώτου φωτογραφήθηκε γυμνή για να μάς δείξει τα σημάδια που έχει στο σώμα της μετά τον τραυματισμό.

Σκοπός της φωτογράφισης ήταν να μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα σε όσους αισθάνονται άσχημα για σημάδια που έχουν στο σώμα τους.

Δείτε τη γυμνή φωτογράφιση της Βρισηίδα Ανδριώτου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ