Super League: Οι ενδεκάδες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι - iefimerida.gr

Super League: Οι ενδεκάδες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Super League.

Με Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς βασικούς θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Κάνιας με τον Μαουρίσιο, έχοντας μπροστά τους τον Πέλκα. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Μπίσεσβαρ - Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς, σε μια ενδεκάδα που δεν έχει κανέναν νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή στην σύνθέσή της.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Λόπες αριστερό μπακ, τον Λαμπρόπουλο με τον Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμόες με τον Γαλανόπουλο στον άξονα, τον Μπακασέτα με τον Μάνταλο στα άκρα της επίθεσης και τον Λιβάγια κοντά με τον Πόνσε στην γραμμή κρούσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αεκ ενδεκάδες ντέρμπι Τούμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ