Ετσι κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Μπακάρι που δολοφονήθηκε στο Λαγανά, οι γονείς του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Μπακάρι που δολοφονήθηκε στο Λαγανά, οι γονείς του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σκληρή δοκιμασία περνά η οικογένεια του Μπακάρι Χέντερσον ο οποίος τον Ιούλιο του 2017 έπεσε νεκρός στο Λαγανά Ζακύνθου μετά από ξυλοδαρμό, καθώς βρίσκονται στο δικαστήριο της Πάτρας αντιμέτωποι με τους δολοφόνους του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το tempo24.news όλα τα μέλη της οικογένειας Χέντερσον έχουν το δικό τους τρόπο να φέρουν πάνω τους τον αδικοχαμένο Μπακάρι.

Φορούν όλοι τους ένα βραχιολάκι, σε μωβ χρώμα ( το αγαπημένο χρώμα του 22χρονου Μπακάρι), στο οποίο αναγράφεται το όνομα του Μπακάρι Χέντερσον, η ημερομηνία της δολοφονίας του, αλλά και η φράση «εις μνήμην».

Ετσι κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Μπακάρι που δολοφονήθηκε στο Λαγανά, οι γονείς του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ετσι κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Μπακάρι που δολοφονήθηκε στο Λαγανά, οι γονείς του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ετσι κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Μπακάρι που δολοφονήθηκε στο Λαγανά, οι γονείς του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μάλιστα η μητέρα του αδικοχαμένου νέου, Τζιλ, μόλις βρέθηκε στην Πάτρα και συναντήθηκε με τον συζυγό της Φίλμπερτ με τους δικηγόρους που θα αναλάβουν και την εκπροσώπησή τους στην πολύκροτη δίκη, χάρισε σε όλους τους το μωβ βραχιολάκι που φορούν από εκείνη την στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών που ξεκίνησε την Παρασκευή διακόπηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου.

Στο εδώλιο του κατηγορημένου κάθονται 6 από τους 9 κατηγορούμενους, δηλ. 5 αλλοδαποί και ένας Ελληνας υπήκοος. Δεν παραβρέθηκαν ένας ακόμη αλλοδαπός κατηγορούμενος που είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό και 2 ακόμα αλλοδαποί που είχαν αφεθεί προσωρινά ελεύθεροι με εγγύηση και επέστρεψαν στις χώρες τους.

Η πρώτη ημέρα της δίκης αναλώθηκε σε μια εξαντλητική διαδικασία με δικονομικούς διαξιφισμούς, καθώς συνήγοροι υπεράσπισης κατηγορουμένων κατέθεσαν ακόμα και αίτημα αναβολής της δίκης, το οποίο όμως, απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Επίσης, μερίδα συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της πολιτικής αγωγής, αμφισβητώντας τη νομιμότητα των εγγράφων που κατατέθηκαν για την εκπροσώπηση των συγγενών του θύματος.

Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση, το αίτημα απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Στη δίκη παρίστανται και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής τα μέλη της οικογένειας του Αμερικανού φοιτητή που δολοφονήθηκε, ενώ συμπαρίστανται μαζί τους, συγγενείς και φίλοι που ταξίδεψαν από το Τέξας των ΗΠΑ.
Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που έχει η συγκεκριμένη δίκη, είναι το γεγονός ότι την παρακολουθούν ακόμη και εκπρόσωποι του Αμερικανικού προξενείου, ενώ αναμένται την επανέναρξή της να παραβρεθούν και εκπρόσωποι διεθνών ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπακάρι Χέντερσον βραχιόλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ