ΝΔ κατά κυβέρνησης για «Φιλελεύθερο»: Πράξη αλαζονείας, αυταρχισμού και καθεστωτισμού - iefimerida.gr

ΝΔ κατά κυβέρνησης για «Φιλελεύθερο»: Πράξη αλαζονείας, αυταρχισμού και καθεστωτισμού

Κυριάκος Μητσοτάκης /Φωτογραφία: Ιntime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για επίδειξη αλαζονείας, αυταρχισμού και καθεστωτισμού αλλά και τραμπουκισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε μια σκληρή της ανακοίνωση όσον αφορά την σύλληψη των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Όπως αναφέρει ενδεικτικά η ανακοίνωση:

Ο κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προέβη σήμερα σε μια ακόμη επίδειξη αλαζονείας, αυταρχισμού και καθεστωτισμού.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε τη σύλληψη επτά δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου, επειδή αποτόλμησαν να ρωτήσουν πώς κατασπαταλήθηκε ο πακτωλός των κοινοτικών χρημάτων που δόθηκαν στην Ελλαδα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Οι τραμπουκισμοί του κ.Καμμενου δεν φοβίζουν κανέναν. Θέλει δεν θέλει θα δώσει εξηγήσεις για την εθνική ντροπή που ονομάζεται Μόρια, όπως και οι τάχα αριστεροί ευαίσθητοι συνυπουργοί του που εξευτελίζουν καθημερινά την ανθρώπινη ύπαρξη και εκθέτουν την Ελλαδα σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φιλελεύθερος δημοσιογράφοι ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ