Κοσμηματοπώλης Ομόνοιας: Δεν συμμετείχα στο θανάσιμο τραυματισμό του ληστή, εκείνος μου επιτέθηκε με γυαλί - iefimerida.gr

Κοσμηματοπώλης Ομόνοιας: Δεν συμμετείχα στο θανάσιμο τραυματισμό του ληστή, εκείνος μου επιτέθηκε με γυαλί

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια /Φωτογραφία: Εurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης είναι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην Oμόνοια όπου βρήκε το θάνατο ο επίδοξος ληστής.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου θα απολογηθεί την Τρίτη το πρωί.

Ο δικηγόρος του Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος δήλωσε: «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστής κοσμηματοπωλείο Ομόνοια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ