Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με LBD και αβυσσαλέο ντεκολτέ, πάτησε τα πρώτα «άντα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με LBD και αβυσσαλέο ντεκολτέ, πάτησε τα πρώτα «άντα» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πρώτα... άντα πάτησε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία και το «έκαψε» για τα καλά για τα 30ά της γενέθλια.

Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ έσβησε τα κεράκια της τούρτας της και το καταδιασκέδασε μέχρι το ξημέρωμα με τους φίλους της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα.. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας ♥️♥️♥️ #BirthdayGirl #31 #QueenDina #??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Βέβαια, δεν ξέχασε και τους followers της στο Instagram, αφού ανήρτησε μια φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα..
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας ♥️♥️♥️ #BirthdayGirl #31 #QueenDina #??».

Πάντως λίγο... νωρίτερα είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της και τηλεοπτικά.

Στο χθεσινοβραδινό gala του My Style Rocks οι συνεργάτες της τής επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το φινάλε το δεύτερου Gala, οι τρεις κριτές μαζί μαζί με την Μελίνα Μακρή την πλησίασαν, κρατώντας μια τούρτα και τραγουδώντας της το «Χρόνια Πολλά» της Άννας Βίσση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν και είδε την τούρτα, δεν κατάλαβε ότι προοριζόταν για εκείνη και έδειξε ξαφνιασμένη όταν συνειδητοποίησε τι συνέβη.

«Είστε τρελοί; Καλέ το ξέχασα... Με συγκινείτε...», αναφώνησε και στη συνέχεια έβησε τα κεράκια της.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το Gala είναι μαγνητοσκοπημένο, οπότε ήταν λογικό η Κωνσταντίνα να τα... χάσει λίγο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γενέθλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ