Βρετανός ΥΠΕΞ προς Ευρωπαίους: Σοβαρευτείτε -Αν νομίζετε ότι θα υποχωρήσουμε, κάνετε λάθος - iefimerida.gr

Βρετανός ΥΠΕΞ προς Ευρωπαίους: Σοβαρευτείτε -Αν νομίζετε ότι θα υποχωρήσουμε, κάνετε λάθος

Ο Τζέρεμι Χαντ (Φωτογραφία: AP/ Koji Sasahara)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζέρεμι Χαντ προειδοποίησε τους Ευρωπαίους ότι είναι λανθασμένη η πεποίθηση πως θα παραδοθεί το Λονδίνο και κάλεσε την ΕΕ να σταματήσει τις στείρες απορρίψεις των βρετανικών προτάσεων στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας τόνισε ότι οι πολίτες της χώρας του εμφανίζονται ολοένα και πιο ικανοποιημένοι να εγκαταλείψουν την ΕΕ χωρίς συμφωνία.

«Αν η άποψη της ΕΕ είναι ότι αν λέει όχι σε κάθε πρόταση που υποβάλει το Ηνωμένο Βασίλειο, τελικά θα υποχωρήσουμε και θα καταλήξουμε είτε με μια επιλογή όπως αυτή της Νορβηγίας είτε θα μείνουμε στην ΕΕ, αν αυτή είναι η άποψή τους, τότε έχουν βαθιά παρανοήσει τον βρετανικό λαό», τόνισε ο Χαντ στο ραδιόφωνο του BBC.

«Μπορεί να είμαστε ευγενικοί, όμως έχουμε κόκκινη γραμμή. Άρα πρέπει να συνομιλήσουν μαζί μας με σοβαρότητα», υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέρεμι Χαντ Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ