Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο και η 2η μαθήτρια που χτύπησε ο ανεμιστήρας οροφής σε δημοτικό σχολείο - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο και η 2η μαθήτρια που χτύπησε ο ανεμιστήρας οροφής σε δημοτικό σχολείο

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η μαθήτρια που τραυματίστηκε από τον ανεμιστήρα (Φωτογραφία: intimenews)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δεύτερο κορίτσι που τραυματίστηκε την Πέμπτη, από πτώση ανεμιστήρα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Η μαθήτρια αισθάνθηκε έντονους πόνους στο κεφάλι και οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο, το βράδυ της Παρασκευής. Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία έως τη Δευτέρα, προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μία μαθήτρια χρειάστηκε πέντε ράμματα, εξαιτίας του τραυματισμού της από τον ανεμιστήρα οροφής, που έπεσε κατά τη διάρκεια του μαθήματος, την Πέμπτη.

Οι γονείς και των δύο μαθητριών έχουν υποβάλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ενώ οι γονείς του κοριτσιού που έκανε ράμματα προανήγγειλαν ότι θα διεκδικήσουν αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ