Νέα επίθεση ΑΝΕΛ στον Κοτζιά: Πατάει στις πλάτες μας για να κάθεται στην υπουργική καρέκλα - iefimerida.gr

Νέα επίθεση ΑΝΕΛ στον Κοτζιά: Πατάει στις πλάτες μας για να κάθεται στην υπουργική καρέκλα

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ (αριστερά) Θ. Τοσουνίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος να συναντήθηκαν για να πέσουν οι τόνοι στην δημόσια αντιπαράθεση για το σκοπιανό, ωστόσο οι ΑΝΕΛ έχουν βάλει στο στόχαστρό τους για τα καλά τον Ν. Κοτζιά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης επανήλθε, ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις του κατά του υπουργού Εξωτερικών δηλώνοντας με έμφαση: «Υπονομεύεται η συμμετοχή μας στην κυβέρνηση από αστοχίες, απερισκεψίες και ενδεχόμενη εξυπηρέτηση αλλότριων στόχων από τον Νίκο Κοτζιά».

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον XFM 94,3, ο κ. Τοσουνίδης «καυτηρίασε» τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά περί υπερψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών από άλλα κόμματα και ανεξάρτητους βουλευτές.

«Σε μια στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται σε ανοικτό δρόμο, το να υπονομεύεις και να προδικάζεις αποτελέσματα, αλλά και να μπαίνεις στην επικίνδυνη διαδικασία να ονοματίζεις κόμματα και βουλευτές που δεν έχουν δηλώσει στήριξη στη συμφωνία, ξεπερνάει τα όρια» είπε και πρόσθεσε με έμφαση: «Ο κ. Κοτζιάς επί 3,5 χρόνια πατάει στις πλάτες των ΑΝΕΛ για να κάθεται στην καρέκλα του».

Μάλιστα, έσπευσε να προσθέσει: «Αναζητώ να δω αν ο κ. Κοτζιάς, εξυπηρετεί αλλότριους στόχους. Με πολλή προσοχή παρακολουθούμε τις κινήσεις του και αναζητούμε τα κίνητρά του».

Καταλήγοντας επανέλαβε πως «όταν φτάσει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση. Θα δώσουμε την ευκαιρία στους Έλληνες να αποφασίσουν, είτε μέσω εκλογών είτε και μέσω δημοψηφίσματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ