Buñuel Uptempo Bistro: Στο ολοκαίνουριο bar-bistrot στο Κολωνάκι θα πιεις το ποτό σου όπως ο Λουίς Μπουνιουέλ - iefimerida.gr

Buñuel Uptempo Bistro: Στο ολοκαίνουριο bar-bistrot στο Κολωνάκι θα πιεις το ποτό σου όπως ο Λουίς Μπουνιουέλ

Το Buñuel Uptempo Bistro/ Φωτογραφία: Γιώργος Μαλεκάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεγάλος σκηνοθέτης και σουρεαλιστής, Λουίς Μπουνιουέλ,αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον bartender, Σταμάτη Σταματιάδη, οπότε όταν αποφάσισε να δημιουργήσει τον δικό του χώρο,δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ για να βρει το κατάλληλο όνομα.

Έτσι, η καινούργια άφιξη στην πόλη βαφτίστηκε «Buñuel» και σας περιμένει για ένα υπερρεαλιστικό ταξίδι. Σε έναν μικρό κι ατμοσφαιρικό χώρο στο Κολωνάκι, που αν βρισκόταν στο Παρίσι της δεκαετίας του ’30 θα συγκέντρωνε όλη την ιντελιγκέντσια της εποχής, θα απολαύσετε κλασικά κοκτέιλς με ιδιαίτερα twists, υπό τους ήχους ρετρό μουσικής αλλά κι ενδιαφέροντα πιάτα με την υπογραφή του Αντώνη Σταματιάδη, αδερφού του ιδιοκτήτη.

Άλλωστε ο Σταμάτης ήθελε να κάνει έναν χώρο που θα μπορούσε να είναι το σαλόνι του σκηνοθέτη, όπως μας εξομολογείται, γι' αυτό κι όλα τα αντικείμενα είναι επιλεγμένα με προσοχή και γούστο.

Γνωρίστε το Buñuel Uptempo Bistro και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒUNUEL UNTEMPO BISTRO
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ