Το Ποτάμι κάνει μια σπαρταριστή καμπάνια, ενόψει Συνεδρίου [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Ποτάμι κάνει μια σπαρταριστή καμπάνια, ενόψει Συνεδρίου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιατί είναι απαραίτητο το Ποτάμι στη Βουλή; Σε αυτή την ερώτηση επιχειρεί να απαντήσει η νέα –αμιγώς διαδικτυακή– καμπάνια του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Με μικρά και σύγχρονα μηνύματα, που πολλές φορές «παίζουν» με τις λέξεις και με τα νοήματα, το Ποτάμι επιδιώκει να πιάσει ουσιαστικά το νήμα από εκεί που το άφησε πριν από την είσοδό του στο ΚΙΝΑΛ και να θυμίσει στο ευρύ κοινό τις «τολμηρές» και σε μεγάλο βαθμό «ριζοσπαστικές» θέσεις του.

Το Ποτάμι κάνει μια σπαρταριστή καμπάνια, ενόψει Συνεδρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η καμπάνια δομείται με βασική λέξη το «θέλω» και έπεται ένα μήνυμα, που έχει να κάνει είτε με την κεντρική πολιτική σκηνή είτε με την επικαιρότητα.

Επί παραδείγματι το «θέλω να μου μένουν λεφτά για να μπορώ να πληρώσω κάνα φόρο» θίγει το κεντρικής φύσεως θέμα του υψηλού φορολογικού συντελεστή, ενώ το «θέλω η ΕΡΤ να γίνει BBC και το ΑΠΕ να γίνει AFP», ασχολείται με ένα θέμα τρέχουσας επικαιρότητας, μετά τα όσα ανέκυψαν σε σχέση με τη δημόσια τηλεόραση και την κόντρα με την αξιωματική αντιπολίτευση.

Το Ποτάμι κάνει μια σπαρταριστή καμπάνια, ενόψει Συνεδρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το γεγονός ότι η καμπάνια είναι αμιγώς διαδικτυακή και έχει δομηθεί πάνω σε σύντομα μηνύματα, αποτυπώνει και τη στόχευσή της σε νεανικά κοινά, τα οποία από ιδρύσεως του κόμματος αποτελούσαν ένα κοινό στο οποίο στόχευε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Η καμπάνια θα συνεχίσει να ξετυλίγεται σε καθημερινή βάση μέχρι το συνέδριο του κόμματος, που είναι προγραμματισμένο για τις 3-4 Νοεμβρίου και αποτυπώνει την κεντρική στρατηγική στόχευση του προέδρου του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο.

Το Ποτάμι κάνει μια σπαρταριστή καμπάνια, ενόψει Συνεδρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι καμπάνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ