Viral ο 75χρονος που επισκέπτεται καταφύγιο ζώων και κοιμάται με τις γάτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Viral ο 75χρονος που επισκέπτεται καταφύγιο ζώων και κοιμάται με τις γάτες [εικόνες]

Ο 75χρονος Λόουερμαν κοιμάται αγκαλιά με τις γάτες. Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άνδρας στο Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών έχει μετατρέψει τον ύπνο σε φιλανθρωπική πράξη και έχει γίνει viral.

Ο 75χρονος Τέρι Λόουερμαν, πηγαίνει στο τοπικό καταφύγιο ζώων κάθε μέρα και κοιμάται με τις γάτες. Αν και αυτό δεν ήταν η πρόθεσή του.

Ο ηλικιωμένος εμφανίστηκε ξαφνικά στο καταφύγιο και ζήτησε να βουρτσίσει τις γάτες

Σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Φελντχόσεν, ιδρυτή του καταφυγίου Safe Haven Pet, ο Λόουερμαν πήγε για πρώτη φορά στο καταφύγιο πριν από έξι μήνες με ένα απλό όνειρο και μια βούρτσα για γάτες.

«Απλά μπήκε μέσα και άρχισε να βουρτσίζει τις γάτες» δήλωσε η Φελντχάουζεν στην Huffington Post, σημειώνοντας ότι ποτέ δεν του ζητήθηκε να γίνει εθελοντής. «Του προτείναμε λοιπόν να γίνει και επίσημα εθελοντής και να συμππληρώσει την αίτηση».

Η Φελντχάουζεν λέει πως ο 75χρονος επισκέπτεται το καταφύγιο (που σημειωτέον δεν έχει κλουβιά για τα ζώα και που διασώζει ανήμπορες γάτες που κινδυνεύουν από ευθανασία σε άλλες εγκαταστάσεις – καθημερινά και μένει εκεί για περίπου 3 ώρες.

Από τότε το επισκέπτεπται καθημερινά και μάλιστα έγινε εθελοντής

Αφού βουρτσίζει μια γάτα για αρκετή ώρα, συνήθως μετά αποκοιμιέται. «Κοιμάται για περίπου μία ώρα, μετά ξυπνάει και πιάνει μια άλλη γάτα» λέει η Φεντχάουζεν. Όπως έχει πει μάλιστα ο ίδιος, «το βούρτσισμα είναι μια σπουδαία εμπειρία για τον ίδιο, όπως και για τις γάτες».

Φυσικά, ο μοναδικός αυτός εθελοντής έχει γοητεύσει το προσωπικό του Safe Haven και η ομάδα αποφάσισε να του κάνει μια αφιέρωση μέσω Facebook.

«Είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε έναν άνθρωπο όπως ο Τέρρι» αναφέρει το καταφύγιο, μαζί με μερικές φωτογραφίες του αγκαλιά με γάτες. «Ο Τέρρι εμφανίστηκε ξαφνικά μια μέρα και μας συστήθηκε. Μας είπε ότι θα ήθελε να βουρτσίζει τις γάτες. Τελικά, αποφάσισε να έρχεται καθημερινά. Βουρτσίζει όλες τις γάτες και μπορεί να σου πει για την καθεμία τι της αρέσει και τι όχι. Επίσης, τις περισσότερες ημέρες, κατά λάθος, κοιμάται. Δεν μας πειράζει. Οι γάτες το χρειάζονται αυτό. Ο Τέρρι είναι ένας υπέροχος εθελοντής».

Αφού βουρτσίσει για λίγο τις γάτες, συνήθως μετά κοιμάται αγκαλιά με αυτές

Φαίνεται πάντως πως το προσωπικό στο καταφύγιο δεν ήταν το μόνο που έχει αγαπήσει τον Λόουερμαν. Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, την ανάρτηση είχαν δει πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ