Ερχονται οι νέοι Beatles από τους γιους των θρυλικών Σκαθαριών! - iefimerida.gr

Ερχονται οι νέοι Beatles από τους γιους των θρυλικών Σκαθαριών!

Ερχονται οι νέοι Beatles από τους γιους των σκαθαριών!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε ο γιος του Πολ Μακάρτνεϊ, ο οποίος δήλωσε στο BBC, ότι σκέφτονται παρέα με τους άλλους τρεις γιους, των Σκαθαριών, να σχηματίσουν ένα συγκρότημα κατ' εικόνα των Beatles, που πιθανότατα θα ονομάζεται και «The Beatles- The Next Generation».

Τζέιμς Μακάρτνεϊ, Σον Λένον, Ντάνι Χάρισον, ο Ζακ Στάρκι Σταρ, φαίνεται ότι «ζήλεψαν» την δόξα των πατεράδων τους και όντας όλοι τους μουσικοί ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα.

Μάλιστα ο Τζέιμς Μακάρτνεϊ ο οποίος μοιάζει πολύ στον πατέρα του, ονειρεύεται να τα πάει καλύτερα από τους Beatles. Κρατώντας όμως και μια πισινή, συνεχίζει. «Μακάρι να ήμουν ισάξιός τους-αλλά ακόμη και αυτό θα είναι δύσκολο». Ο Στάρκι, λιγότερο ενθουσιώδης από τους τέσσερις απογόνους, σημείωσε πως «με λίγη τύχη το γκρουπ θα μπορούσε να σχηματιστεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ