Tέταρτος καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - iefimerida.gr

Tέταρτος καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Greek Freak μοιράζεται με τον Κέβιν Ντουράντ την τέταρτη θέση στην φετινή κατάταξη με τους καλύτερους παίκτες του NBA από το ESPN.

Στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων παικτών του ΝΒΑ τοποθετεί τον Γιάννη Αντετονκούνμπο το αθλητικό ειδησεογραφικό δίκτυο ESPN. Η συγκεκριμένη κατάταξη γίνεται από το ESPN κάθε χρόνο πριν από την έναρξη του μεγαλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Την πρώτη θέση κατακτά για άλλη μία χρονιά ο «βασιλιάς» Λεμπρόν Τζέιμς και ακολουθούν Στήβεν Κάρι και Τζέιμς Χάρντεν. Στην τέταρτη θέση μαζί με τον Αντετονκούνμπο βρίσκεται ο γνωστός Κέβιν Ντουράντ των Golden State Warriors.

Πέρσι, ο Έλληνας φόργουορντ των Milwaukee Bucks είχε κατακτήσει την ένατη θέση. Το ESPN γράφει για αυτόν: «Με τον Λεμπρόν Τζέιμς να αποχωρεί για το Λος Άντζελες, ήρθε η ώρα για τον Greek Freak να γίνει βασιλιάς στην Ανατολή. Ο Αντετοκούνμπο έχει εξελιχθεί σε έναν ασταμάτητο επιθετικό, βελτιώνοντας το ποσοστό ευστοχίας του και τον μέσο όρο πόντων του κάθε χρόνο».


«Το μακρινό του σουτ είναι ανύπαρκτο, αλλά ο 23χρονος μπορεί και να μην το χρειάζεται. Κυριαρχεί κάτω από τη ρακέτα, θυμίζοντας τον Σακίλ Ο’ Νιλ, έχοντας περίπου 27 πόντους κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν (τέταρτος στη σχετική λίστα στο ΝΒΑ). Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν μπορεί να κουβαλήσει τους Bucks, με την ομάδα να μην μπορεί να περάσει τον πρώτο γύρο των playoffs μετά το 2001».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο ESPN NBA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ