«Η νεράιδα και το παλικάρι»: Οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους Βουγιουκλάκη -Παπαμιχαήλ στην θεατρική μεταφορά [εικόνα] - iefimerida.gr

«Η νεράιδα και το παλικάρι»: Οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους Βουγιουκλάκη -Παπαμιχαήλ στην θεατρική μεταφορά [εικόνα]

Η νεράιδα και το παλικάρι - Δημήτρης Παπαμιχαήλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παλιές ελληνικές ταινίες είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας και τις βλέπουμε ξανά και ξανά όποτε έχουμε την ευκαιρία.

Γι’ αυτόν τον λόγο, όλο και περισσότεροι σύγχρονοι σκηνοθέτες αποφασίζουν να μεταφέρουν στο θεατρικό σανίδι, αγαπημένες ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Βάλαρης πρόκειται να μεταφέρει στο θέατρο την κινηματογραφική επιτυχία της Φίνος Φιλμ, «Η νεράιδα και το παλικάρι» του 1969, όπου πρωταγωνιστούσαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Η ιστορία τοποθετείται στην Κρήτη με μια ιστορία βεντέτας αλλά και έρωτα ανάμεσα στους «Φουρτουνάκηδες και τους Βροντάκηδες». Μάλιστα, κατά τα γυρίσματα της ταινίας, η Αλίκη ήταν έγκυος.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης μάλιστα αποκάλυψε ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους ρόλους του αξέχαστου ζευγαριού στον κινηματογράφο αλλά και στην ζωή.

Δείτε ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους ρόλους της Βουγιουκλάκη και του Παπαμιχαήλ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ