Είναι η Κιμ Καρντάσιαν και η Kiki του Κiki Challenge το ίδιο άτομο; - iefimerida.gr

Είναι η Κιμ Καρντάσιαν και η Kiki του Κiki Challenge το ίδιο άτομο;

O Kanye West με τη σύζυγο του Kim Kardashian / Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O ράπερ είναι γνωστός για τις εκρήξεις του: αυτήν την φορά βάλλεται ενάντια στον Drake για τις φήμες ότι το δημοφιλές τραγούδι του «KiKi, do you love me?» αναφέρεται στην Kim Kardashian.

Σε μία σειρά από βίντεο στο Instagram, o εκρηκτικός Kanye West επιχείρησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στις φήμες ότι η γυναίκα του είναι το αντικείμενο του πόθου στο τραγούδι του Drake που ενέπνευσε το KiKi challenge.

Καταρχάς, τα βάζει με τον Nick Cannon – πρώην της Kim – ο οποίος υποδαύλισε τις φήμες αυτές. «Καταλαβαίνω ότι κάποτε έβγαινες με την γυναίκα μου, αλλά όταν πας σε συνεντεύξεις, μην την αναφέρεις» αναφέρει ο Kanye, παρακαλώντας τον Cannon να σταματήσει τα υπονοούμενα για την Kardashian.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest) στις 20 Σεπ, 2018 στις 9:58 πμ PDT

Kαι ο ίδιος ο Drake, όμως, έγινε στόχος των πυρών του ράπερ και σχεδιαστή της σειράς ρούχων και παπουτσιών Yeezy. Με τον γνωστό του ωμό τρόπο ο Κanye παρακαλεί τον Drake να διαψεύσει ότι αναφέρεται στην Kardashian στην επιτυχία του: «Υπάρχουν άνθρωποι που διασπείρουν φήμες ή νομίζουν ότι έκανες σεξ με τη γυναίκα μου και εσύ δεν λες τίποτα για αυτό και συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις το θέμα έτσι. Αυτό δεν μου κάθεται καλά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest) στις 20 Σεπ, 2018 στις 9:58 πμ PDT

Μάλιστα ο Kanye πέταξε και με τη σειρά του ένα φαρμακερό υπονοούμενο. «Αν είχα και εγώ μία κοπέλα από το Σικάγο, που την έλεγαν Renita, και εσύ ήσουν παντρεμένος με την Rihanna, δεν θα έφτιαχνα τραγούδι που να το λένε Riri», αναφερόμενος στη θυελλώδη σχέση του Drake με τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

Τα βίντεο του Kanye West στο Ιnstagram έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια likes και το κοινό αναμένει αντιδράσεις από τα άτομα τα οποία κατηγορεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Kanye West Kim Kardashian drake KIKI
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ