Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης βρέθηκε θετικός σε κοκαϊνη - iefimerida.gr

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης βρέθηκε θετικός σε κοκαϊνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο σκάνδαλο ντόπινγκ συγκλονίζει το πολύπαθο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά την ομάδα του ΟΦΗ αφού ο τερματοφύλακας της Κρητικής ομάδας Πολυχρόνης Βεζυρίδης μετά από έλεγχο που έγινε στα ούρα του βρέθηκε θετικός σε κοκαϊνη.

Τα αποτελέσματα προέκυψαν θετικά και από το δεύτερο δείγμα ούρων που έδωσε ο γκολκίπερ του ΟΦΗ μετά την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 26/2/2012.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον ποδοσφαιριστή της Πολυχρόνη Βεζυρίδη διότι: σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-2-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό.

Ητοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 34912/11 και την Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA».

Υπενθυμίζεται σε περίπτωση που πιαστεί ντοπέ ποδοσφαιριστής τιμωρείται ο ίδιος, ενώ η ομάδα του δεν έχει επιπτώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ