Εργα μεταποίησης προϊόντων αλιείας 40,5 εκατ. ευρώ εγκρίθηκαν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - iefimerida.gr

Εργα μεταποίησης προϊόντων αλιείας 40,5 εκατ. ευρώ εγκρίθηκαν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης /Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έγκριση των αποτελεσμάτων της συγκριτικής αξιολόγησης των Αιτήσεων Χρηματοδότησης, που έχουν υποβληθεί για το Μέτρο 3.4.4 «Μεταποίηση προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020, ολοκλήρωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Συνολικά εγκρίθηκαν 42 έργα με επιλέξιμο 40.513.817,46 Euro και 23.610.359,75 Euro Δημόσιας Δαπάνης.

Για στήριξη των «παραγωγικών επενδύσεων της χώρας μας» έκανε λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης σημειώνοντας πως γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια «για την ταχεία και αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων που διαθέτουμε, μέσω και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020».

Παράλληλα, αρμόδιος υπουργός τόνισε ότι «η παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας είναι ο πυλώνας ανάπτυξης στον οποίο μπορούμε και οφείλουμε να στηριχτούμε, για την οικονομική ανάταξη της χώρας μας» και συμπλήρωσε πως πρόκειται για μια προσπάθεια «η οποία ήδη αποδίδει καρπούς, με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια καθώς και με την εξισορρόπηση του εμπορικού ισοζυγίου των αγροτικών μας προϊόντων».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ