Europa League: Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι - iefimerida.gr

Europa League: Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Αλίν Τόσκα να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του και τον Πόντους Βέρνμπλουμ για πρώτη φορά βασικό, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Τσέλσι στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα παρατάξει τον Δικέφαλο με σύστημα 4-2-3-1, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Αλίν Τόσκα στα αριστερά, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Ευγένιος Χατσερίδης, θα αποτελέσουν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών του ΠΑΟΚ. Στον χώρο του κέντρου ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε το δίδυμο των Μαουρίσιο-Βέρνμπλουμ στα αμυντικά χαφ, με τον Εβγέν Σάκχοφ μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή. Ο Λέο Ζαμπά θα βρεθεί στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα τοποθετηθεί στο αριστερό... φτερό του Δικεφάλου. Ο Λουτσέσκου επέλεξε τον Δημήτρη Πέλκα στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έχασε αρκετές προπονήσεις.

Ενδεκάδα βασικών θα παρατάξει ο Μαουρίσιο Σάρι απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της Τσέλσι να χρησιμοποιεί όλα τα αστέρια των Λονδρέζων στο αρχικό σχήμα. Ο Ιταλός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κέπα Αριθαμπαλάγκα, τον Ζαπακόστα στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Αλόνσο στα αριστερά με τους Κρίστεσεν-Ρούντιγκερ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Άγγλων. Ο Ζορζίνιο θα έχει τον ρόλο του αμυντικού χαφ, με τους Καντέ-Μπάρκλεϊ μπροστά του ως 8αρια, ενώ ο Γουίλιαν θα βρεθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Πέδρο στα αριστερά και τον Άλβαρο Μοράτα στην κορυφή της επίθεσης των «μπλε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ενδεκάδα Τσέλσι Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ