Το Terraco είναι το νέο μεγάλο SUV της Seat και έχει μέχρι και 7 θέσεις

Η Seat παρουσίασε επίσημα το μεγάλο SUV της, το Terraco -το όνομά του προέρχεται από την πόλη Tarragona- που έχει μήκος 4,735 μέτρα και βασίζεται στο πλαίσιο MQB A+ του ομίλου Volkswagen.

Η εμφάνισή του ακολουθεί τη γνώριμη εικόνα των SUV της ισπανικής εταιρείας και το εσωτερικό του μπορεί να είναι και 7θέσιο. Από και κει πέρα ο πίνακας οργάνων του μπορεί να είναι ψηφιακός με διαγώνιο 10,25 ιντσών, ενώ στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας υπάρχει η οθόνη των 8,0 ιντσών του συστήματος infotainment. Υπάρχουν όλες οι δυνατότητες διασύνδεσης, ενώ πολυάριθμα είναι και τα διαθέσιμα συστήματα υποβοήθησης.

Η γκάμα των κινητήρων θα ξεκινά με τον τετρακύλινδρο turbo βενζίνης των 1.500 κυβικών και των 150 ίππων. Εδώ κινητήριοι τροχοί είναι οι εμπρός και το κιβώτιο είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων, ενώ ο 2.0 TFSI των 190 ίππων συνδυάζεται στάνταρ τόσο με αυτόματο κιβώτιο (διπλού συμπλέκτη) 7 σχέσεων όσο και με τετρακίνηση.

Τετρακίνητες μπορούν είναι και οι δύο εκδόσεις πετρελαίου των 2.000 κυβικών. Η βασική είναι στάνταρ προσθιοκίνητη έχει 150 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ η πιο ισχυρή, η απόδοση είναι και εδώ 190 ίπποι, είναι αποκλειστικά τετρακίνητη και αυτόματη.

Οι πωλήσεις του νέου Seat Terracο, που θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της VW στο Wolfsburg, θα ξεκινήσουν πριν το τέλος του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Seat SUV Terraco

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ