Μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός αποφασίζει το Διαιτητικό για τον Χριστοδουλόπουλο - iefimerida.gr

Μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός αποφασίζει το Διαιτητικό για τον Χριστοδουλόπουλο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Διαιτητικό Δικαστήριο όρισε για τις 9 Οκτωβρίου την εκδίκαση των εφέσεων για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, δηλαδή δύο ημέρες μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για την Super League.

Αυτό σημαίνει πως σε κάθε περίπτωση ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΟΣΦΠ θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στο ΟΑΚΑ με την υπόθεση... ανοικτή.

Η πρωτόδικη απόφαση είχε εκδοθεί στις 10 Σεπτεμβρίου δικαιώνοντας τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ διεκδικεί αποζημίωση ύψους περίπου 330.000 ευρώ, την τιμωρία του ποδοσφαιριστή για 4 έως 6 μήνες και την απαγόρευση μεταγραφών για τον Ολυμπιακό για δύο αγωνιστικές περιόδους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ: TΡΙΤΗ 09.10.2018 ΩΡΑ: 16.00

1.ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ καθ΄ό μέρος αυτή διέταξε το χωρισμό της σωρευόμενης στο με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 18871/03.07.2018 δικόγραφο προσφυγής, αίτησης καταβολής αποζημίωσης στρεφόμενης μόνο κατ’ αυτής και καθ΄ ο μέρος παραπέμπει αυτή προς εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου και 2) της ΠΑΕ ΑΕΚ

2. ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ 2) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 3) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και 4) του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

3. Έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 550/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ 2) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και 3) του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ