Η Ντόριαν Ράγκλαντ επισκέφθηκε την κόρη της Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ντόριαν Ράγκλαντ επισκέφθηκε την κόρη της Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ με την μητέρα της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια πολύ σημαντική στιγμή της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει η μητέρα της που πριν από λίγη ώρα, κατέφθασε συνοδευομένη από τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ στο παλάτι του Κένσινγκτον για να δουν από κοντά τις μαγειρικές της ικανότητες.

Η μητέρα της Μέγκαν, που δεν έκρυψε την περηφάνια της, έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη στην υπαίθρια δεξίωση στο Λονδίνο προκειμένου να συνοδεύσει την κόρη της που καλωσόρισε τις γυναίκες που είναι υπεύθυνες για το νέο βιβλίο μαγειρικής που βοήθησε.

Η δούκισσα και η μητέρα της, συνοδευόμενες από τον πρίγκιπα Χάρι, δεν είχαν κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από τον βασιλικό γάμο στο κάστρο Γουίνσδορ στις 19 Μαΐου, έδειχναν ιδιαίτερα χαλαρές αν και η Μέγκαν ήταν λίγο αγχωμένη.

Η Ντόριαν Ράγκλαντ επισκέφθηκε την κόρη της Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν με την μητέρα της, Ντόρια, ήταν στο γάμο της


Η Μέγκαν επανασυνδέθηκε με την ομάδα της κοινότητας του πύργου Γκρένφελ, που ετοίμασε τα πιάτα για το βιβλίο «Together», και τα χρήματα από τις πωλήσεις του αποσκοπούν στην υποστήριξη της τοπικής κοινότητας.

Η ιδέα για το βιβλίο ήρθε από την δούκισσα όταν της είπαν, κατά τη διάρκεια της πρώτης ιδιωτικής επίσκεψης της στην Hubb Community Kitchen, πως οι εγκαταστάσεις ήταν ανοιχτές μόνο για δύο ημέρες την εβδομάδα λόγω έλλειψης κεφαλαίων.

Η Ντόρια Ράγκλαντ στο γάμο της κόρης της, Μέγκαν Μαρκλ

Στο γεύμα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, οι γυναίκες της Hubb Community Kitchen θα παρουσιάσουν τις δικές τους προσωπικές συνταγές που περιλαμβάνονται στο βιβλίο μαγειρικής, πολλές από τις οποίες έχουν ιστορία πολλών χρόνων.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν σπιτικά πιάτα, όπως κοτόπουλο με κάρι, μασάλα με μελιτζάνες και μια ποικιλία από ντιπς, όπως και τούρτα με καραμελωμένα δαμάσκηνα, και τσάι μέντας.

Η δούκισσα του Σάσεξ βοήθησε τις γυναίκες της Hubb Community Kitchen στην συγγραφή του βιβλίου τους

Η δούκισσα μάλιστα βοήθησε τις γυναίκες στην προετοιμασία των πιάτων προτού όλοι μαζί, καθίσουν να απολαύσουν τα φαγητά με τους καλεσμένους τους.

Μάλιστα, έγραψε και τον πρόλογο του βιβλίου τους «Together: Our Community Cookbook»

Μεταξύ των επισκεπτών, θα είναι μέλη της τοπικής κοινότητας, εκπρόσωπο της Ebury Press – του εκδοτικού οίκου του βιβλίου, το μουσουλμανικό κέντρο πολιτιστικής κληρονομιάς Al Manaar, όπου έχουν ως βάση τους οι μαγείρισσες και το Βασιλικό Ίδρυμα.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόρια Ράγκλαντ Μέγκαν Μαρκλ παλάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ