Public: Back 2 school με τεχνολογία για …ψαγμένους μαθητές!

Τα χρόνια τα παλιά, ένα τετράδιο, λίγη γραφική ύλη και μερικά βιβλία ήταν αρκετά για έναν μαθητή. Σήμερα που ακόμα και τα 3χρονα εξοικειώνονται με το touch screen του κινητού της μαμάς σαν να πρόκειται για κάποιο παιχνίδι, όλα είναι αλλιώς.

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως ηλικίας. Γι’ αυτό κι εμείς εδώ στα Public, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, σκεφτήκαμε τις ανάγκες των μαθητών και τις ταιριάξαμε με την τεχνολογία που τις καλύπτει!

Για να μπει δυνατά στο …παιχνίδι
Εκατομμύρια άντρες και γυναίκες βασίζουν στο λάπτοπ τόσο τη δουλειά, όσο και την indoors διασκέδασή τους. Όσο πιο γρήγορα λοιπόν ένα παιδί εξοικειωθεί με τις δυνατότητες των φορητών υπολογιστών, τόσο πιο βαθιά θα θάψει το σποράκι της μελλοντικής πνευματικής του άνθησης (wow, το εκφράσαμε λίγο δασκαλίστικα, αλλά έτσι είναι παιδιά!). Υπό αυτό το πρίσμα, μια μεγάλη ποικιλία σε laptop περιμένει στα Public τους μαθητές κάθε ηλικίας για διάβασμα, gaming, σερφάρισμα στο internet και όλα τα καλά του κόσμου. Οι δε σταθεροί υπολογιστές (desktop), έχουν κι αυτοί την τιμητική τους, με εκπτώσεις που φτάνουν το -27%!

Για επικοινωνία και ασφάλεια
Λένε πως η καλύτερη ηλικία για να αποκτήσει κινητό ένα παιδί είναι τα 12 έτη, ενώ κάποιοι πιο «αυστηροί» το ανεβάζουν στα 14. Το σίγουρο είναι ότι όταν ένα κινητό χρησιμοποιείται από τους εφήβους υπεύθυνα, μόνο θετικές μπορεί να είναι οι συνέπειες στις γέφυρες που θα χτίσουν με τους γύρω τους. Επιπλέον, η δυνατότητα επικοινωνίας με τα παιδιά μας ανά πάσα ώρα και στιγμή διευκολύνει τη ζωή μας και δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας (αρκεί βέβαια να μην τα πρήζουμε, έτσι;). Για όλους αυτούς τους λόγους, δεκάδες smartphones περιμένουν τους μικρούς μαθητές στα ράφια του Public, έτοιμα να καλύψουν διαφορετικά γούστα και απαιτήσεις!

Για την προστασία των ματιών
Επειδή οι περισσότεροι από εμάς περνάμε τη μισή μας μέρα μπροστά στην οθόνη, καλό είναι η οθόνη αυτή να προστατεύει τα μάτια μας και να τα ξεκουράζει. Ειδικά στην περίπτωση των παιδιών, τόσο το διάβασμα όσο και το gaming πρέπει να πραγματοποιούνται υπό ασφαλείς συνθήκες και με ελαχιστοποίηση του κίνδυνου της …αποβλάκωσης. ASUS, LG, Samsung και πολλές ακόμα επώνυμες μάρκες, περιμένουν στο Public τους μαθητές για να χτίσουν μαζί τους μια σχέση αγάπης και φροντίδας!

Για ατέλειωτο fun
«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη». Ένα ξενέρωτο παιδί χωρίς χόμπι δεν πάει μπροστά για κανένα λόγο, ακόμα κι αν οι άριστοι βαθμοί στο σχολείο τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Πέρα από τα σπορ και τις δραστηριότητες, οι ωραίες μουσικές μπορούν επίσης να βάλουν ένα λιθαράκι. Αρκεί βέβαια να μην τις ακούμε από τα εσωτερικά ηχειάκια του laptop, που έχουν τσακωθεί με το μπάσο. Τα MP3 players, τα ακουστικά κάθε τύπου και τα φορητά ηχεία που θα βρείτε στο Public, φέρνουν τον πιο τέλειο ήχο στα αυτιά των παιδιών, ενώ με την βοήθεια των powerbanks τα τελευταία δεν ξεμένουν ποτέ από μπαταρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ public σχολικά είδη Τεχνολογία laptop smartphones

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ