Οι σταρ που παραδέχονται ότι δεν «βλεπόντουσαν» ενώ μεγάλωναν - iefimerida.gr

Οι σταρ που παραδέχονται ότι δεν «βλεπόντουσαν» ενώ μεγάλωναν

Τζορτζ Κλούνει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κλούνει είχε τα χάλια του. Η Σάλμα Χάγιεκ ήταν μια άνεργη χοντρή με σπυριά στο πρόσωπο. Και η Μπιγονσέ χρειαζόταν βοήθεια από τρια μέλη της οικογενειάς της για να χωρέσει το τζιν της. Μερικά μόνο παραδείγματα σταρ που χρειάστηκαν να ξεπεράσουν το DNA τους για να γίνουν αντικείμενα πόθου.

Τζορτ Κλούνει

Η φωτογραφία του ανοίγματος (συνδυασμός κουρέματος και ματομπούκαλων) εξηγεί γιατί ο ωραίος Τζορτζ δεν κατάφερε να σταυρώσει γυναίκα καθόλη την διάρκεια της εφηβείας του. Το πιο περίεργο είναι ότι χρειάστηκε να κάτσει να ασχοληθεί ο πατέρας του και να περάσουν ώρες συζητώντας, μέχρι να εντοπίσουν τις οφθαλμοφανείς αιτιές του προβλήματος.

Σάλμα Χάγεκ

«Είχα σπυράκια παντού στο πρόσωπο μου. Τόσο έντονη ακμή που είχα πάθει κατάθλιψη και δεν ήθελα να βγαίνω έξω από το σπίτι. Ξυπνούσα, άγγιζα το προσωπό μου και μετά έπεφτα πάλι στο κρεβάτι. Ενώ, ως συνέπεια της κατάθλιψης, έτρωγα πολύ. Οπότε κατέληξα να είμαι χοντρή, σπυριάρα και άφραγκη». Κάπως έτσι περιγράφει τα πρώτα της χρόνια στο Λος Άντζελες η Σάλμα, σε πρόσφατη συνεντευξή της στο Lucky.

Οι σταρ που παραδέχονται ότι δεν «βλεπόντουσαν» ενώ μεγάλωναν  | iefimerida.gr 0

Μπιγονσέ

Το κορίτσι ήταν πάντοτε ευλογημένο με καμπύλες. Απλά κάποιες από αυτές ήταν πιο έντονες από όσο θα ήθελε. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι ήταν «στρουμπουλή και άσχημη» και ότι κάποιες φορές χρειάζονταν τέσσερα μέλη της οικογένειάς της προκειμένου να καταφέρει να κουμπώσει το τζιν της.

Οι σταρ που παραδέχονται ότι δεν «βλεπόντουσαν» ενώ μεγάλωναν  | iefimerida.gr 1

Μπράντλει Κούπερ

Περιζήτητος πρωταγωνιστης (και διαβόητος γυναίκας) πλέον, ο Καναδός σταρ υποστήριξε σε συνεντευξή του στο Details ότι μεγαλώνοντας υπήρχαν πολλοί που τον μπέρδευαν με κορίτσι, εξαιτίας του κουρέματός του. Συγκεκριμένα δήλωσε «Με έχουν αποκαλέσει δεσποινίς πολύ περισσότερες φορές από ότι θα ήθελα».

Οι σταρ που παραδέχονται ότι δεν «βλεπόντουσαν» ενώ μεγάλωναν  | iefimerida.gr 2

Εύα Λονγκόρια

Η χωρισμένη σταρ των Desperate Housewives κάνει την νιότη της να θυμίζει έντονα αυτή της Σταχτομπούτας. Κομπλέ με κακιά αδελφή που την αποκαλούσε συνέχεια ασχημόπαπο, επειδή είχε πιο μαύρα και σγουρά μαλλιά και πιο μελαχρινή επιδερμίδα από τους υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Οι σταρ που παραδέχονται ότι δεν «βλεπόντουσαν» ενώ μεγάλωναν  | iefimerida.gr 3

Ράιν Σίκρεστ

Ο πιο καλοπληρωμένος και διάσημος Αμερικάνος παρουσιαστής (αυτός που όλοι αναρωτιούνται αν είναι γκέι) κρυβόταν στο σπίτι του καθόλη την διάρκεια της εφηβείας του. Όπως εξομολογήθηκε στην Όπρα, ήταν τόσο τραγικά υπέρβαρος που τα υπόλοιπα παιδιά του έκαναν την ζωή του κόλαση. Η λύση του; Να επιστρέφει σπίτι και να τρώει ένα σάκο νάτσος. Παρακολουθώντας Όπρα.

Οι σταρ που παραδέχονται ότι δεν «βλεπόντουσαν» ενώ μεγάλωναν  | iefimerida.gr 4

Νικόλ Σέρζιντζερ

Η εκθαμβωτική αρχηγός των Pussycat Dolls ισχυρίζεται ότι πέρασε όλο το γυμνάσιο ως ένα μελαχρινό, στρουμπουλό, ατσούμπαλο παιδί που «κανένας άντρας δεν ήθελε να τον δουν να κυκλοφορεί μαζί μου δημόσια». Κοιτάζοντας τις τωρινές της εικόνες, είναι φανερό ότι όλο αυτό ήταν στο μυαλό της.

Οι σταρ που παραδέχονται ότι δεν «βλεπόντουσαν» ενώ μεγάλωναν  | iefimerida.gr 5

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ