Η Σερένα Γουίλιαμς δείχνει την στήριξή της στην Μέγκαν Μαρκλ με ένα post στο Instagram [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς δείχνει την στήριξή της στην Μέγκαν Μαρκλ με ένα post στο Instagram [εικόνες & βίντεο]

 Η Σερένα Γουίλιαμς με την Μέγκαν Μαρκλ /Φωτογραφία: Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι πολύ αγαπητή τόσο στον απλό κόσμο όσο και στους celebrities.

Μια από τις διάσημες φίλες της Δούκισσας του Σάσεξ είναι η Σερένα Γουίλιαμς. Η γνωστή τενίστρια παραβρέθηκε μάλιστα και στον βασιλικό γάμο της χρονιάς και δεν σταματά να στηρίζει την καλή της φίλη.

Πρόσφατα, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε το πρώτο της solo project ως βασιλικό μέλος, το βιβλίο μαγειρικής για τα θύματα του πύργου Grenfell.

Εμφανίζεται στο εξώφυλλο του βιβλίου, έγραψε η ίδια τον πρόλογο και μαγείρεψε με τα μέλη της κουζίνας που στηρίζουν τα θύματα της φονικής φωτιάς, που άφησε πίσω 72 νεκρούς.

Η 36χρονη Αμερικανίδα τενίστρια αποφάσισε να εξυμνήσει την στενή της φίλη για αυτήν της την πρωτοβουλία με ένα μήνυμά της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από το βιβλίο μαγειρικής της Μέγκαν και έγραψε στη λεζάντα ένα υποστηρικτικό μήνυμα.

Δείτε το μήνυμα της Σερένα Γουίλιαμς για την φιλανθρωπική δράση της Μέγκαν Μαρκλ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ