H Μαρίνα Ασλάνογλου θα παίξει σε δημοφιλή βρετανική σειρά -Η πρώτη φωτογραφία - iefimerida.gr

H Μαρίνα Ασλάνογλου θα παίξει σε δημοφιλή βρετανική σειρά -Η πρώτη φωτογραφία

Η Μαρίνα Ασλάνογλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρίνα Ασλάνογλου θα συμμετέχει στην βρετανική σειρά «The Durrells» που προβάλλεται με επιτυχία στο τηλεοπτικό κανάλι BBC οne.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει για τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων και η ηθοποιός ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία από την Κέρκυρα στο Instagram.

Τα ειδυλλιακά ελληνικά τοπία έχουν ενθουσιάσει τους Βρετανούς και η σειρά «χτυπά» τρελή τηλεθέαση.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου που έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ανάμεσα σε αυτά και το «Μελίνα Μερκούρη», αποφάσισε μετά τη γέννηση του μωρού της να μείνει για λίγο εκτός των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Τώρα, όμως, θέλησε να επιστρέψει καθώς ο ρόλος που της προτάθηκε ήταν κάτι που την ενθουσίασε σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα γυρίσματα της βρετανικής σειράς γίνονται στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός φοράει ένα καπέλο εποχής και δεν βλέπουμε το πρόσωπό της. «Αγαπώ την δουλειά μου» σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Μαρίνας Ασλάνογλου από τα γυρίσματα της σειράς «The Durrells» στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ