Η Gucci έφτιαξε μαγιό αλλά... το συνοδεύει με μια απίστευτη απαγόρευση [εικόνες]

Τα μαγιό συνήθως προορίζονται για να φορεθούν στο κολύμπι – αλλά η Gucci φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια.

Το μαγιό αξίας 381 δολαρίων της Gucci, ένα λευκό ολόσωμο κομμάτια με ένα vintage λογότυπο της εταιρείας και τιράντες που σταυρώνουν στην πίσω πλευρά, είναι απλό και συνάμα μοντέρνο – και ήδη έχει αποδειχθεί πως είναι μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με το κομμάτι αυτό – δεν μπορεί να φορεθεί σε πισίνα.

Από τα στοιχεία του προϊόντος που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Gucci, αναφέρει: «Λόγω της φύσης αυτού του συγκεκριμένου υφάσματος, αυτό το μαγιό δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το χλώριο».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το ακριβό αυτό μαγιό αποτελείται από 80% νάιλον και 20% ελαστίνη – υφάσματα που είναι προφανώς καλύτερα για ένα μην χλωριωμένο περιβάλλον.

Αντί λοιπόν για παρεό και πετσέτα θαλάσσης, ο οίκος μόδας παρουσιάζει το μαγιό με τζιν, τακούνια και ένα δερμάτινο μπουφάν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη factorydirectph (@factorydirectph) στις 2 Σεπ, 2018 στις 12:06 πμ PDT

Τα καταστήματα Selfridges υποδεικνύουν πως το συγκεκριμένο μαγιό θα πρέπει να φοριέται με «φούστες, τζιν και ψηλά παπούτσια».

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός πως η Gucci δημιούργησε ένα μαγιό που δεν μπορεί να φορεθεί για κολύμπι.

«Η Gucci πουλά μαγιό που σας συμβουλεύει να μην φορέσετε για κολύμπι» τουίταρε κάποιος. Ένα άλλος είπε: «380 δολάρια για ένα μαγιό που κυριολεκτικά αναφέρει στις λεπτομέρειες του προϊόντος ότι δεν μπορεί να φορεθεί για κολύμπι. Ορκίζομαι πως η Gucci μας τρολάρει».

Ωστόσο, όπως φαίνεται, το γεγονός ότι δεν μπορείτε να το βάλετε στην πισίνα, δεν εμποδίζει τους ανθρώπους από το να το αγοράσουν καθώς είναι sold out σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Gucci μαγιό πισίνα sold-out

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ