«Παραδέξου ότι έστησες το γάμο μας», ζητάει από την Καρντάσιαν ο πρώην της - iefimerida.gr

«Παραδέξου ότι έστησες το γάμο μας», ζητάει από την Καρντάσιαν ο πρώην της

Κιμ Καρντάσιαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ θα ήθελε η Κιμ Καρντάσιαν ο πρώην συζυγός της, Κρις Χάμφρις, να βγάλει το σκασμό. Αλλά εκείνος επιμένει να της ζητά να παραδεχτεί δημόσια ότι τον έπιασε κορόιδο (συναισθηματικά και οικονομικά) όταν τον παντρεύτηκε.

«Αυτό που θέλει ο Κρις είναι να βγει η Κιμ και να παραδεχτεί ότι εκείνη και η οικογένειά της εμπνεύστηκε όλη την ιστορία με τον γάμο τους, χωρίς εκείνος να έχει την παραμικρή ιδέα», δήλωσε κοινός τους φιλος στην ΝΥ Post.

Ουσιαστικά το -δίμετρο- παλικάρι θέλει επειγόντως να μάθει όλος ο κόσμος ότι συμμετείχε σε ένα γάμο που έγινε, εν αγνοία του, για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Δηλαδή θέλει να βγει και να παραδεχτέι η Κιμ ότι τον θεώρησε τόσο ηλίθιο ώστε να βγάλει εκατομμύρια δολάρια στην πλάτη του (από δικαίωματα φωτογράφησης της τελετής)

«Ο Κρις είναι καλό παιδί. Θέλει να σταματήσει να τον θεωρεί ο κόσμος κόπανο», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ