Το ατμοσφαιρικό δείπνο των ηγετών της ΕΕ -Η αντίδραση του Τσίπρα και το «πηγαδάκι» με Μέρκελ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το ατμοσφαιρικό δείπνο των ηγετών της ΕΕ -Η αντίδραση του Τσίπρα και το «πηγαδάκι» με Μέρκελ [εικόνες & βίντεο]

Το ατμοσφαιρικό δείπνο των ηγετών της ΕΕ στο Σάλτσμπουργκ (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ηγέτες της ΕΕ έχουν να συζητήσουν μια ατζέντα κρίσιμων θεμάτων, στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής στο Σάλτσμπουργκ. Αλλά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από ό,τι συνήθως.

Οι περισσότεροι εντυπωσιάστηκαν μπαίνοντας στο θέατρο Felsenreitschule, όπου παρατέθηκε το δείπνο εργασίας, καθώς το σκηνικό ήταν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό.

Το τραπέζι ήταν στη σκηνή, ενώ η είσοδος των ηγετών έγινε υπό τους ήχους κρουστών. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν φανερά εντυπωσιασμένος. Μπαίνοντας, κοντοστάθηκε και θαύμασε τον χώρο, σχολιάζοντας μονολεκτικά «Εντυπωσιακό!». Παρόμοια αντίδραση είχε και ο Ντόναλντ Τουσκ, κάτι που εξέφρασε με νοήματα προς την Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία φάνηκε να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του.

Οταν οι ηγέτες πήραν τις θέσεις τους, ο Ελληνας πρωθυπουργός άρχισε να συζητά με την Ανγκελα Μέρκελ, δίπλα του.

Στο δείπνο εργασίας των ηγετών της ΕΕ με θέμα το μεταναστευτικό, στο πλαίσιο της Άτυπης Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιείται στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας. #SalzburgSummit18 pic.twitter.com/QkDE7IGgwC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ