«Η λογική ενός ανθρώπου που τηρεί διπλά βιβλία» -ΚΙΝΑΛ κατά Πολάκη - iefimerida.gr

«Η λογική ενός ανθρώπου που τηρεί διπλά βιβλία» -ΚΙΝΑΛ κατά Πολάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την φράση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε Επιτροπή της Βουλής, που υπονοεί κατάργηση της «Διαύγειας», το Κίνημα Αλλαγής εξαπολύει σφοδρή επίθεση τόσο στον κ. Πολάκη όσο και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

«Αυτή είναι η λογική ενός ανθρώπου που τηρεί διπλά βιβλία και αντιλαμβάνεται τον δημόσιο κορβανά ως τραπέζι απλωμένο στο οποίο είναι καλεσμένος να φάει και να πιει. Είναι η λογική του κοτζαμπάση που δεν αφήνει τη χώρα να ορθοποδήσει. Αυτή τη λογική πολέμησε και συνεχίζει να πολεμά η προοδευτική παράταξη», υπογραμμίζει το Κίνημα Αλλαγής τονίζοντας ότι «η Διαύγεια είναι μια από τις μεταρρυθμίσεις που κάναμε η οποία αγαπήθηκε από τον κόσμο γιατί: Δυσκολεύει κάθε Πολάκη να εφαρμόσει τις γνώριμες πρακτικές τήρησης διπλών βιβλίων.

Ρίχνει φως στις απανωτές αυξήσεις των θέσεων μετακλητών και συμβούλων που δημιουργούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με σκοπό το βόλεμα ημετέρων. Αποκαλύπτει τις χιλιάδες ώρες υπερωριών που μοιράζουν σε υπεράριθμο προσωπικών φορέων του δημοσίου το οποίο όχι μόνο υπερωρίες δεν εργάζεται, αλλά είναι τόσο υπεράριθμο που ούτε που να καθίσει δεν έχει (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.). Εκθέτει τους πάμπλουτους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι οποίοι επιμένουν να εισπράττουν επιδότηση ενοικίου».

Όπως αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής «η Διαύγεια είναι ο καθρέφτης της διακυβέρνησης που ασκούν όσοι είναι στην εξουσία. Αν η εικόνα της δεν αρέσει στον κ. Πολάκη, ας φροντίσει τον εαυτό του αντί να τα βάζει με τον καθρέφτη. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής την Διαύγεια την εμπνευστήκαμε, την νομοθετήσαμε, την δημιουργήσαμε και θα την προστατεύσουμε!».

Δείτε τις δηλώσεις Πολάκη στη βουλή εναντίον της Διαύγειας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολάκης ΚΙΝΑΛ διπλά βιβλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ