Εγκαταλείπει την πολιτική και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Τσούρας - iefimerida.gr

Εγκαταλείπει την πολιτική και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Τσούρας

Θανάσης Τσούρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Θανάσης Τσούρας ανακοίνωσε πριν λίγο ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο πρόεδρός της, Βουλευτής Α΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «Πάντοτε προσπαθώ να πορεύομαι με βάση αρχές και αξίες. Αυτές που με οδήγησαν να έχω την τιμή να είμαι συνιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Αυτές που σήμερα είναι επίκαιρες όσο ποτέ άλλοτε. Αρχές και αξίες που πρέπει να μας οδηγήσουν σε ένα νέο Συμβόλαιο με το Λαό. Συμβόλαιο του πατριωτισμού, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Σε αυτό τον αγώνα συστρατεύομαι, αν και δεν θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής σε αυτές τις εκλογές». Παράλληλα ωστόσο διεμήνυσε πως θα παραμείνει «ενεργό στέλεχος του Κινήματος, στην πρώτη γραμμή και με όλες μου τις δυνάμεις».

Και κατέληξε: «Για να φέρουμε ξανά την ελπίδα, τη σιγουριά, την προοπτική σε κάθε Έλληνα. Για να χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει και δικαιούμαστε».

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης επιχείρησε να τον μεταπείσει αλλά ο κ. Τσούρας ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να κάνει πίσω στην απόφαση του αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ