Η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ βλέπει για πρώτη φορά το νυφικό της – Εντυπωσιασμένη από το πέπλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ βλέπει για πρώτη φορά το νυφικό της – Εντυπωσιασμένη από το πέπλο [βίντεο]

Η Μέγκαν αντικρύζει για πρώτη φορά το πέπλο του νυφικού της. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουν περάσει 4 μήνες από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι σε έναν παραμυθένιο γάμο στο κάστρο του Γουίνσδορ, φορώντας ένα πανέμορφο νυφικό Givenchy και ένα χειροποίητο πέπλο.

Από τότε, έχει κάνει πολλές βασιλικές εμφανίσεις με τον σύζυγό της και την οικογένειά του, αλλά για πρώτη φορά από την ημέρα εκείνη, η δούκισσα του Σάσεξ δίνει μια επίσημη συνέντευξη – προς τιμήν της βασίλισσας φυσικά.

Πριν από μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε ότι η Μέγκαν, μαζί με τον Χάρι και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ θα εμφανιστούν σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Βασίλισσα του Κόσμου», που θα δίνει μια ματιά στις ζωές της βασίλισσας και της βασιλικής οικογένειας.

«Προσφέροντας μια μοναδική ματιά στο ρόλο της βασίλισσας ως μορφή της παγκόσμιας σκηνής, αυτή η σειρά λέει την ιστορία του πώς η κοινοπολιτεία αποτέλεσε το κεντρικό θέμα και πάθος σε όλη τη ζωή της Αυτής Μεγαλειότητας» σύμφωνα με το ITV.

Μάλιστα, μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα ένα σύντομο απόσπασμα και αυτό περιλαμβάνει μια σκηνή όπου η Μέγκαν Μαρκλ μιλά και αγγίζει το γαμήλιο πέπλο της, που ήταν κεντημένο στο χέρι με λουλούδια που αντιπροσωπεύουν την Κοινοπολιτεία. «Η κυρία Μαρκλ εξέφρασε την επιθυμία να έχει μαζί της στο ταξίδι της στην τελετή και τις 53 χώρες της κοινοπολιτείας» ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσινγκτον. «Η κυρία Γουέιτ Κέλερ σχεδίασε ένα πέπλο που αντιπροσωπεύει την χαρακτηριστική χλωρίδα κάθε χώρας της κοινοπολιτείας ενωμένη σε μια εντυπωσιακή φυσική σύνθεση».

Το βίντεο έχει γυριστεί πιθανότατα από την ημέρα που η δούκισσα του Σάσεξ και η μητέρα της πήγαν για τσάι στην βασίλισσα, την παραμονή του γάμου

«53 χώρες, ω Θεέ μου» ακούγεται να λέει η Μέγκαν αγγίζοντας το πέπλο της. «Θα μας κρατήσει απασχολημένους» πρόσθεσε. Παρόλο που μπορεί να μιλούσε για την ημέρα του γάμου της, είναι επίσης πιθανό να μιλούσε για την επερχόμενη δουλειά της με την ίδια την κοινοπολιτεία. Μετά το γάμο της, η Μέγκαν ενώθηκε με τον σύζυγό της ως πρεσβευτές της Κοινοπολιτείας.

Η Μέγκαν στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο φαίνεται να φορά το ίδιο Roland Mouret φόρεμα που φορούσε την παραμονή του γάμου της, όταν είχε πάει για τσάι με την μητέρα της στην βασίλισσα. Δεδομένου ότι φορά το ίδιο φόρεμα, μπορεί το στιγμιότυπο να γυρίστηκε εκείνη την ημέρα. Αν και η Telegraph αναφέρει πως «η Μέγκαν βλέπει το νυφικό της για πρώτη φορά μετά τον γάμο της» εν αναμονή της έκθεση του για το κοινό.

Φωτογραφίες: YouTube, AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ