Σάλος με υπάλληλο της Ryanair που αποκάλεσε επιβάτη «χοντρό βλάκα» - iefimerida.gr

Σάλος με υπάλληλο της Ryanair που αποκάλεσε επιβάτη «χοντρό βλάκα»

Λόρεν Κούπλαντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκαληθεί με το σχόλιο μίας υπαλλήλου της Ryanair στο Facebook για έναν πελάτη της αεροπορικής.

Ο Nτέιβιντ Μπούκμπαϊντερ ήταν επιβάτης σε πτήση της Ryanair με προορισμό την Τενερίφη μαζί με την Κινέζα σύζυγό του Γουάνγκ Γι. Το ζεύγος δεν ταξίδεψε τελικά, καθώς η βίζα της Γι δεν έγινε δεκτή. Ο Μπουκμπάιντερ παραπονέθηκε στη Ryanair για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ζήτημα αυτό και το ζήτημα έφτασε μέχρι και τα μέσα ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάζοντας ένα άρθρο σε τοπική εφημερίδα για αυτό το θέμα η Λόρεν Κούπλαντ, υπάλληλος της Ryanair, σχολίασε στο Facebook ότι: «Στοιχηματίζω ότι η γυναίκα του ευχόταν κατά βάθος να μην μπει σε αυτήν την πτήση και ότι αυτός θα συνέχιζε το ταξίδι χωρίς αυτήν. Σκεφτείτε να ξυπνάτε δίπλα σε αυτόν τον χοντρό βλάκα κάθε πρωί!».

O Ντείβιντ Μπούκμπαϊντερ και η γυναίκα του Γουάνγκ Γι

Η Κούπλαντ γράφει στη σελίδα της στο Facebook ότι εργάζεται ως «προϊσταμένη εξυπηρέτησης πελατών» στη Ryanair και μάλιστα έχει φωτογραφίες με τη στολή της εταιρείας. Το σχόλιο της έχουν προκαλέσει σάλο στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς είναι ανάρμοστα ειδικά για κάποια που εργάζεται στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών.

Η ίδια έχει πλέον σβήσει την επίμαχη δημοσίευση, ενώ η Ryanair δήλωσε ότι δεν σχολιάζει «μη επαληθευμένες δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ryanair Facebook ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ