Λαμία: Για τον βιασμό 2 ακόμη γυναικών κατηγορείται ο 34χρονος -Η μία ήταν ανήλικη - iefimerida.gr

Λαμία: Για τον βιασμό 2 ακόμη γυναικών κατηγορείται ο 34χρονος -Η μία ήταν ανήλικη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία της υπόθεσης αρπαγής και ομηρίας της 40χρονης Γαλλίδας στη Λαμία, «καίνε» κυριολεκτικά τον 34χρονο κατηγορούμενο.

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ενοχοποιούν τον 34χρονο και για δύο ακόμη υποθέσεις, και μάλιστα βιασμού αυτή τη φορά.

Ο 34χρονος το πρωί της Τρίτης πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων της Λαμίας, κατηγορούμενος για την αρπαγή της 40χρονης Γαλλίδας, ενώ τώρα έχει να απαντήσει στις καταγγελίες των δύο γυναικών, οι οποίες -όπως έχουν καταθέσει- έχουν πέσει θύμα βιασμού και αρπαγής από τον άντρα.

Ένα από τα δύο «καινούρια» θύματα του 34χρονου, καταγγέλλει ανοιχτά βιασμούς κατ’ εξακολούθηση από τον 34χρονο, πριν μάλιστα συμπληρώσει τα 18 της χρόνια. Μετά μάλιστα από την πρώτη φορά την απειλούσε ότι θα την διαπομπεύσει σε όλον τον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο την υποχρέωνε να υποκύπτει στα άρρωστα παιχνίδια του, που περιελάμβαναν δέσιμο και φίμωμα του στόματος.

Δε δίστασε μάλιστα σε κάποια στιγμή να την απειλήσει με όπλο στο κεφάλι, κάτι που είχε τρομοκρατήσει τη νεαρή, που φοβόταν και για την ασφάλεια των δικών της σε περίπτωση που μαρτυρούσε κάτι. «Έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και μου το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς. Στη συνέχεια με βίασε, όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του».

Φρικιαστικές είναι οι περιγραφές και στην περίπτωση της άλλης γυναίκας, η οποία χρονικά συνδεόταν με τον κατηγορούμενο από τα λυκειακά τους χρόνια. Από το 2006 που διατηρούσαν επίσημα δεσμό, έμεινε υποχείριο του μέχρι και πρόσφατα το Σεπτέμβριο, αφού και για εκείνη χρησιμοποιούσε την απειλή της διαπόμπευσης.

Ο 34χρονος ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την απολογία του, καθώς στην αρχική κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής, προστέθηκε από τον Εισαγγελέα η σημείωση «κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή», αλλά και η κατηγορία του βιασμού «κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή».

Στο μεταξύ, η 24χρονη κοπέλα που συζούσε με τον 34χρονονο αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή: tvstar, lamiareport

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ