Διπλά συνένοχος ο Βενιζέλος για τις αποφάσεις που οδήγησαν στην καταστροφή - iefimerida.gr

Διπλά συνένοχος ο Βενιζέλος για τις αποφάσεις που οδήγησαν στην καταστροφή

Διπλά συνένοχος ο Βενιζέλος για τις αποφάσεις που οδήγησαν στην καταστροφή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διπλά συνένοχο στις μοιραίες αποφάσεις που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, χαρακτηρίζει ο εκπόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιάννης Μιχελάκης, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος στο ΣΚΑΪ, ότι ο «κ. Βενιζέλος συμμετείχε στη σύνταξη του πρώτου Μνημονίου», ο κ. Μιχελάκης, συνεχίζοντας την επίθεση εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει συγκεκριμένα πως:

«Ενώ σχεδόν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, ακόμη και ο τότε υπουργός Οικονομίας, γνώριζαν μόνο το τμήμα του Μνημονίου που αφορούσε στις αρμοδιότητές τους, ο κ. Βενιζέλος μετείχε στη σύνταξή του, όχι μόνον ως κυβερνητικό στέλεχος, αλλά και ως νομικός. Ο κ. Παπακωνσταντίνου -έστω και αργά- καρφώνει τον κ. Βενιζέλο. Αποκαλύπτει, έτσι, ότι και ο νέος αρχηγός του είναι υπόλογος στο ίδιο έγκλημα, τουλάχιστον όσο και ο προκάτοχός του» και καταλήγει λέγοντας «όπως σ' όλα τα άλλα, έτσι και σε ό,τι αφορά το μνημόνιο, τι Παπανδρέου, τι Βενιζέλος!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ