Ο Αθλητικός Εισαγγελέας παίρνει βίντεο και φύλλο αγώνα για τις ύβρεις και τις χειρονομίες Πασχαλάκη στην Κρήτη - iefimerida.gr

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας παίρνει βίντεο και φύλλο αγώνα για τις ύβρεις και τις χειρονομίες Πασχαλάκη στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει τις κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου να φτάσει σε συμπέρασμα για το αν θα πρέπει να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο Αθλητικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Οπως ανέφερε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το βίντεο από τη NOVA, ο Αθλητικός Εισαγγελέας θα ζητήσει αύριο το πρωί και το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ για να το αντιπαραβάλει! Ο Σιμιτζόγλου θέλει να διαπιστώσει αν ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου του Βορρά» ήταν στην αντίληψη της διαιτητικής τετράδας όταν έβριζε και έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τον κόσμο της κρητικής ομάδας. Καθώς, αν ήταν και η χειρονομία του αυτή δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, σημαίνει ότι εκτίμησαν πως δεν έπρεπε να την καταγράψουν. Αν όμως εκτιμήσει ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης του «Γεντί Κουλέ» δεν γινόταν να έχουν αντίληψη της χειρονομίας Πασχαλάκη, τότε ο Αθλητικός Εισαγγελέας θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον του 29χρονου γκολκίπερ, η υπόθεσή του θα πάει για εκδίκαση την Παρασκευή το πρωί κι ενδεχομένως να τιμωρηθεί για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20:30) στην Τούμπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πασχαλακης ΠΑΟΚ ΟΦΗ τιμωρία ύβρεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ