Βραδιά αργεντίνικου τάνγκο στο Δίπυλον - iefimerida.gr

Βραδιά αργεντίνικου τάνγκο στο Δίπυλον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ξεχωριστό ζευγάρι από την Αργεντινή, οι Juan Stefanides & Jimena Hoeffner έρχονται την Παρασκευή 6 Μαΐου στη Santa Milonguita και στο θέατρο Δίπυλον, για να μας παρασύρουν στα βήματα του Tango Salon.

Με έδρα το Μπουένος Άιρες, ο Χουάν και η Χιμένα ταξιδεύουν και διδάσκουν συχνά στην Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Αγγλία και την Αυστρία. Η δεξιοτεχνία και το ταλέντο του ζευγαριού είναι αδιαμφισβήτητα, ωστόσο αυτό που διακρίνει τη μέθοδο τους είναι η οικεία και φιλική προσέγγιση στη διδασκαλία τους, στοιχείο που μαρτυρά μια βαθιά αίσθηση της ουσίας του τάνγκο, του κοινωνικού χορού που βασίζεται καταρχήν στην επικοινωνία και την επαφή.

Ο Χουάν και η Χιμένα στην αρχή της βραδιάς θα δώσουν ένα ανοιχτό εισαγωγικό μάθημα βασισμένο στις αρχές του τάνγκο, όπως χορεύεται σήμερα στις μιλόνγκες του Μπουένος Άιρες (22.30 – 23.30). Θα ακολουθήσει μιλόνγκα με μουσική από τη χρυσή εποχή του τάνγκο που επιλέγει ο Νίκος Καρβουντζής.

Η μιλόνγκα θα «διακοπεί» ευχάριστα από τον Χουάν και τη Χιμένα, που θα κάνουν μια επίδειξη δεξιοτεχνίας σε ρυθμούς tango, tango-vals και milonga, ενώ οι τανγκέρος της Αθήνας θα συνεχίσουν να χορεύουν στον ατμοσφαιρικό χώρο του θεάτρου «Δίπυλον» μέχρι τις 03.00.

Είσοδος 10 ευρώ

Θέατρο Δίπυλον

Καλογήρου Σαμουήλ 2 & Διπύλου, Αθήνα (Πλατεία Κουμουνδούρου), τηλ: 2103229771, http://www.dipilon.com

Παρασκευή 6/5 στις 22:30

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ