Η Λαίδη Κίττυ Σπένσερ άφησε τον τίτλο της και τα έδωσε όλα σε πάρτι περιοδικού [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Λαίδη Κίττυ Σπένσερ άφησε τον τίτλο της και τα έδωσε όλα σε πάρτι περιοδικού [εικόνες]

Η Λαίδη Κίττυ Σπένσερ /Φωτογραφία: Instagram/kitty.spencer
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου δεν είναι μόνο για μοντέλα, αλλά και για γαλαζοαίματους.

Ανάμεσα στους λαμπερούς παρευρισκομένους που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τα σόου των διάσημων σχεδιαστών και τα after party, ήταν και η Λαίδη Κίττυ Σπένσερ.

Η 27χρονη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα δεν είναι άγνωστη με τον χώρο της μόδας, καθώς είναι και αυτή μοντέλο και έχει περπατήσει σε σημαντικές πασαρέλες όπως σε αυτή των Dolce & Gabbana.

Ακόμη, έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά μόδας, όπως η εμβληματική Vogue. Η νεαρή γαλαζοαίματη βρέθηκε στο πάρτι του Love Magazine στο πριβέ κλαμπ Loulou's.

Το πάρτι έγινε σε συνεργασία με την σαμπάνια Perrier-Jouet, για τα δέκα χρόνια του περιοδικού μόδας, που δημιουργήθηκε από την στυλίστρια Katie Grand.

Η μοδάτη και glam royal φόρεσε ένα κίτρινο μουσταρδί t-shirt Dolce & Gabbana με χαρακτηριστικό σλόγκαν και φούξια γράμματα.

Δείτε την κομψή αλλά και μοντέρνα εμφάνιση της Λαίδης Κίττυ Σπένσερ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ