Μπέτυ Λιβανού: Η ηθοποιός σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο και την κόρη της, Μαργαρίτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπέτυ Λιβανού: Η ηθοποιός σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο και την κόρη της, Μαργαρίτα [εικόνες]

Σκηνή από την ταινία «Οι Αμαρτωλοί»/ Φωτογραφία: finosfilm.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη νέα του ταινία ο Γιώργος Πανουσόπουλος μας μεταφέρει «Στη χώρα που κανείς δεν ήξερε να κλαίει». Η επίσημη προβολή της έγινε στο Cine Φλοίσβος το βράδυ της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου.

Το παρών έδωσε και η γυναίκα που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή με την γοητεία της: η Μπέτυ Λιβανού έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση στην κινηματογραφική βραδιά.

Από την επίσημη προβολή της ταινίας δεν θα μπορούσε να λείπει μια εκ των βασικών συντελεστών της: η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, κόρη της Μπέτυς Λιβανού και του Γιώργου Πανουσόπουλου κέντρισε το ενδιαφέρον με την λαμπερή της εμφάνιση.

Η Μπέτυ Λιβανού (σσ. το πραγματικό της όνομα είναι Δέσποινα Τράτα), γεννημένη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Κολωνό έζησε την αναγνώριση: έχει βραβευτεί τέσσερις φορές (με κρατικά βραβεία και βραβεία στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης) για τους ρόλους της σε ταινίες, ενώ η συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές ολοκληρώθηκε το 1997 (με το ρόλο της στη σειρά «Μια νύχτα σαν κι αυτή...: Ιντερμέτζο», ΑΝΤ1). Η καριέρα της ως μοντέλο κράτησε λίγο. Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος δεν άργησε να έρθει.

Παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη, Γιώργο Πανουσόπουλο και μαζί απέκτησαν δύο κόρες: την Μαργαρίτα (που ασχολείται την υποκριτική) και την Δέσποινα.

Δείτε την εμφάνιση της Μπέτυς Λιβανού, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ