Μασούτης για την Προμηθευτική Τροφίμων: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον όσων μας συκοφαντούν - iefimerida.gr

Μασούτης για την Προμηθευτική Τροφίμων: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον όσων μας συκοφαντούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση περνά η Μασούτης μετά την προσωρινή διαταγή για δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας Προμηθευτική Τροφίμων.

«Η εταιρεία Δ. Μασούτης θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της, με αφορμή την εξαγορά της εταιρείας "Προμηθευτική Τροφίμων αε» επισημαίνει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση.

Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρίας "Προμηθευτική Τροφίμων αε" από την εταιρία "Δ. Μασούτης α.ε", υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιριών να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η "Προμηθευτική Τροφίμων αε" είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει.

Οι υποθέσεις αυτές θα κριθούν από τα αρμόδια δικαστήρια και η εταιρία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ