Πρώην Σταρ Ελλάς και Miss Εurope στο Next Top Model -Αφωνοι οι κριτές [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώην Σταρ Ελλάς και Miss Εurope στο Next Top Model -Αφωνοι οι κριτές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To 2016 η Μικαέλα Φωτιάδη ήταν η πιο ωραία γυναίκα της Ευρώπης. Τώρα, είπε να δοκιμάσει την τύχη της στο Greece’s Next Top Model.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά καλλονή είχε πάρει και τον τίτλο της Star Ελλάς στην Ελλάδα, αλλά είχε βγει και Miss Ευρώπη, και είχε τα φόντα να κάνει μια λαμπρή καριέρα.

Ωστόσο, μετά την κατάκτηση των τίτλων ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα και έτσι αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της στην άκρη και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Η Μικαέλα απόκτησε ένα αγοράκι και τώρα πιστεύει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει στη βιομηχανία της μόδας, καθώς είναι μόλις 24 ετών.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τη σιλουέτα της, τα μάτια της και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, γι' αυτό και -έπειτα από αρκετές ερωτήσεις- την πέρασαν στον επόμενο γύρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM GREECE NEXT TOP MODEL
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ